EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5306 tot 5310 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

GOUD en zilver weekoverzicht - week 9

Een kort overzicht van de prijsontwikkeling en het nieuws van afgelopen week met betrekking tot GOUD en zilver.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Ons belastinggeld gaat rechtstreeks naar de bankiers

De redactie van Gewoon-nieuws.nl ontving vandaag een  mail van het van het gerenommeerde GOUD en edelmetalenbedrijf Doijer & Kalff. De inhoud van deze mail bevatte een artikel van de hand van Peter B Meyer. Deze vonden wij zo interessant dat wij hem in zijn geheel hebben overgenomen als artikel. Een absolute “must” voor iedereen die nou wel eens wil weten hoe corrupt en totaal verziekt de politieke en financiële wereld in elkaar steekt en hoe ze elkaar ten koste van de bevolking hand en spandiensten leveren.

Velen denken dat de centrale banken eigendom zijn van de overheid, maar dat is niet waar. Het zijn particuliere ondernemingen waarvan het eigendom in handen is van de Elite met als doel om zoveel mogelijk geld, gefourneerd door de belastingbetaler, via de overheid op gemakkelijke wijze binnen te halen. Ze creëren geld uit het niets om het dan met rente belast uit te lenen aan de overheid, in wezen ordinaire oplichterij.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Wat denkt Casey Research van de sell off in GOUD

Casey Research is een van de meest gerespecteerde onderzoeksbureaus in de wereld. Ze hebben een uitgesproken mening over GOUD en de GOUDmijnsector. Naar aanleiding van de recente sell off in GOUD en GOUDmijnaandelen is het interessant om eens te kijken naar wat de mensen achter Casey Research hiervan denken.

Het is niet logisch dat de GOUDprijs daalt in een tijd dat een grote groep landen zoveel mogelijk geld uit het niets creëert terwijl een andere groep landen zoveel mogelijk fysiek GOUD probeert op te kopen. In die situatie zou de GOUDprijs moeten stijgen in plaats van dalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Ook mijnbouwers kunnen een stevig dividendrendement bieden

GOUDmijnaandelen en dividend gaan meestal niet goed samen. Dit is een van de redenen dat de sector het minder goed doet de laatste jaren. The Dividend Pig bewijst echter het tegendeel. Het vond 3 Canadese mijnbouwers die een stevig dividendrendement bieden. Enkele mijnbouwers verhoogden recent zelfs hun dividend nog fors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

GOUD versus GOUDmijnaandelen: driedubbele top in de maak?

Dat is slechts gaat met GOUDmijnaandelen zal de meeste lezers niet zijn ontgaan. De sector ondergaat weer een gruwelijke verkoopsfase. Maar zoals we eerder al aangaven in onze Gratis Nieuwsbrief is dit proces niet nieuw voor GOUDmijnsector.

We hebben er eens de grafiek bijgenomen van de performance van GOUD versus GOUDmijnen. Zoals u op de onderstaande grafiek kan zien, zijn we op weg om een driedubbele top te maken sinds de bull market voor de sector 12 jaar geleden van start ging.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs