EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5316 tot 5320 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Wie wil er nog junior miners hebben?

De junior GOUDmijnen worden verkocht alsof ze niets meer waard zijn. De sell off in de sector is ongezien. Roepen dat we de bodem bereikt hebben is nutteloos, er wordt telkens weer een diepere bodem gevonden. Dit is het segment waar je een sterke maag voor moet hebben en veel engelengeduld wil je er veel geld mee verdienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Dit is de reden waarom GOUD binnenkort boven 2000 dollar knalt!

De prijs van GOUD leeft van de rente, meer bepaald de negatieve reële rente. De reële rente bekomt u wanneer u de rente op staatsschuld verrekent met inflatie.

GOUD tiert welig in een omgeving van negatieve reële rentes omdat het gele edelmetaal de koopkracht van uw vermogen beschermt tegen de destructieve krachten van inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Sterke dollar: slecht voor aandelen en GOUD

Sinds begin van het jaar is de dollar sterker geworden. De Dollar Bullish ETF (UUP), die de evolutie van de dollar ten opzichte van andere munten meet, stijgt en zit in een opwaartse trend. Het staat nu op het hoogste niveau in 6 maanden en de stijging kan zich nog verder zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Diegene die een herstel van de GOUDprijs verwachten, kunnen best nog even wachten

Dat de GOUDprijs het al enige tijd niet goed doet, is een open deur intrappen. Sinds september corrigeerde de GOUDprijs al meer dan 10 % en sinds zijn piek in 2011 al meer dan 20 %. Maar dit kadert perfect in de langdurige zijwaartse beweging die de GOUDprijs typeert sinds 2011.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Zorgen om Europa maken GOUDkoers stuurloos

Het gaat eigenlijk al weken hetzelfde. Dagen met grote dalingen en af en toe wat oplevingen zorgen ervoor dat de GOUDkoers langzaam weer terug aan het zakken is naar een niveau van rond de 1550 dollar per troy ounce. Ook vandaag is het weer niet anders, zo blijkt dat cijfers over het vertrouwen binnen de eurozone ervoor zorgen dat de GOUDprijs al de hele dag rond de startkoers van de dag zit.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs