EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5321 tot 5325 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Duitsland stoot zich wel 2 keer aan dezelfde steen

In de jaren dertig vernietigde de besparingspolitiek van Duitsland het systeem van de GOUDstandaard, nu zullen ze het systeem van de Euro vernietigen. In beide gevallen was er een systeem van vaste wisselkoersen, de GOUDstandaard in die tijd, vandaag de Euro.

Grillo wordt ondersteund door gerespecteerde economen waaronder Nobelprijswinnaars als Paul Krugman en Joseph Stiglitz. Zij adviseren hem in zijn economisch beleid, samen met de Franse econoom Jean-Paul Fitoussi. Grillo's vijf-sterren beweging is geen afkooksel van een politieke clown. Zijn kiezers zijn voornamelijk afkomstig uit de linker kamp.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Japan beleeft een ware bull market in GOUD!

Voor westerse investeerders viel er de afgelopen maanden niet veel te rapen met een belegging in GOUD, maar de situatie in Japan bewijst hoe snel de situatie kan veranderen. Het land van de rijzende zon beleeft op kousenvoeten een bull market in GOUD, zeer tot genoegen van de Japanners die tijdig voor een ‘fiat currency’ exit hebben gekozen.

De stijging van de GOUDprijs in Yen heeft uiteraard alles te maken met de verzwakking van de koers van de Yen. Vorig jaar in juli kostte een troy ons GOUD nog 125.000 Yen, nu moet voor datzelfde ons al 145.000 Yen worden betaald. In februari werd op 155.000 Yen een all-time high bereikt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Verkoop GOUDbaren verdubbelde tijdens feestdagen in China

Tijdens het Chinese Nieuwjaar waren GOUD en juwelen erg in trek bij de Chinezen. De reguliere winkelverkopen waren iets beter dan een jaar geleden, maar de vraag naar GOUD steeg veel harder. Dat kwam voornamelijk door de lagere GOUDprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Japanse juwelier maakt GOUDen linkervoet Messi

Een Japanse juwelier heeft een GOUDen replica gemaakt van de linkervoet van Lionel Messi. Nu kan men ook letterlijk spreken van een GOUDen voet, een object dat voor het goede doel geveild zal worden in Tokyo en dat getaxeerd is op $5,25 miljoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

GOUD en zilver Google trends laat transfer van welvaart zien

Mark Dice bewijst het keer op keer, in Amerika weet men niet meer wat echt geld is. De Amerikanen hebben meer geloof in digitaal geld dat bestaat uit 1'en en 0'en. Ze pompen massaal hun fiatgeld in de aandelenmarkt en juichen om nieuwe records. Tegelijkertijd hebben ze geen idee meer wat waardevol geld zoals GOUD en zilver is. In China begrijpen ze dit wel.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs