EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5326 tot 5330 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

GOUD en zilver Google trends laat transfer van welvaart zien

Mark Dice bewijst het keer op keer, in Amerika weet men niet meer wat echt geld is. De Amerikanen hebben meer geloof in digitaal geld dat bestaat uit 1'en en 0'en. Ze pompen massaal hun fiatgeld in de aandelenmarkt en juichen om nieuwe records. Tegelijkertijd hebben ze geen idee meer wat waardevol geld zoals GOUD en zilver is. In China begrijpen ze dit wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Rusland, Zuid-Korea en centrale banken maken gebruik van dip in GOUDprijs

Centrale banken zijn de laatste jaren steevast op de afspraak om GOUD te accumuleren als de GOUDprijs daalt. Tijdens de dip van mei tot juli 2012 cumuleerden ze voor 71 ton GOUD. Nu maken de centrale banken weer gretig gebruik van de GOUDprijs onder de $ 1.600 om GOUD in te slaan aan soldenprijzen.

Rusland en Kazachstan kochten in januari respectievelijk 12,5 ton GOUD en 1,5 ton. Vorige maand kocht Zuid-Korea 20 ton GOUD. Dit was de eerste aankoop sinds het in juli 2012 in een klap 30 ton GOUD had gekocht, aan dezelfde prijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

US mint verkocht in februari 80.500 troy ounce aan GOUD munten

De US Mint verkocht in februari 80.500 troy ounce aan GOUDen munten, bijna vier keer zoveel als in dezelfde maand van vorig jaar. In januari wist de US mint ook al veel GOUDen munten te verkopen. Kennelijk zijn kopers niet onder de indruk van de prijsdaling en blijven ze gewoon edelmetaal aan hun vermogen toevoegen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Jim Sinclair: De papieren GOUDmarkt verdwijnt – alleen fysiek GOUD telt

Jim Sinclair, wiens vader nog een zakenpartner was van de legendarische belegger Jesse Livermore, zegt dat het karakter van de GOUDmarkt verandert zonder dat velen het hebben opgemerkt. De intrede van overheden aan de vraagzijde van de markt zorgt ervoor dat het fysieke GOUD aan belang wint. De papieren GOUDmarkt kan gemanipuleerd worden, maar de fysieke vraag zal uiteindelijk overheersen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

En daar is de bodem! (Deel 2)

We schreven al dat er verschillende indicatoren zijn die kunnen wijzen dat een bodem in de maak is voor GOUD. Goldscent ziet daarnaast ook nog dat de daling van de GOUDprijs in feite gewoon een seizoensgebonden daling is. In tegenstelling tot andere jaren wordt de kracht van GOUD dit jaar wel serieus getest. Maar ook 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs