Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5331 tot 5335
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

27 grafieken voor de GOUDbelegger

Analist Frank Holmes van US Funds heeft een presentatie over GOUD gemaakt die bestaat uit 77 slides. Een aantal daarvan heeft Marketupdate via Businessinsider overgenomen. De grafieken geven een aantal opvallende kenmerken van de GOUDmarkt weer.

Bron: fondsnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Optimix verkoopt al zijn GOUD

De Amsterdamse vermogensbeheerder Optimix heeft al zijn GOUDposities verkocht. Dat liet het bedrijf woensdag weten.

Optimix belegde vanaf 2008, toen de GOUDprijs hard begon te stijgen, 5 tot 10 procent van zijn beheerd vermogen in het edelmetaal. Dat kwam neer op een totaal van 70 tot 140 miljoen euro.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop GOUD

In Houston is een nieuwe wet aangenomen die mensen verplicht om bij de verkoop van GOUD een vingerafdruk, een portretfoto en een foto van het GOUD in kwestie achter te laten bij de koper. Deze nieuwe administratieve rompslomp moet ervoor zorgen dat het voor criminelen lastiger wordt GOUD te verkopen. Tegelijkertijd vormt het een aanslag op de privacy van de mensen die hun GOUD verkopen en brengt het extra administratieve rompslomp met zich mee.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Pleidooi voor GOUDmijnaandelen!

Het zijn moeilijke tijden voor beleggers in GOUDmijnaandelen. Voor ons als specialisten in het segment zijn het zelfs ingewikkelde tijden geworden.

We moeten al ver terug gaan in onze carrière om nog zo verbaasd te zijn over een beurssegment. De reden hiervoor is niet ver te zoeken.

Bron:
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil GOUDproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Volgens de Russische Unie van GOUDproducenten is het waarschijnlijk dat de GOUDproductie dit jaar 5% hoger ligt dan in 2012, toen er 226 ton GOUD werd opgegraven. Ze voegen eraan toe dat de GOUDproductie van Rusland ieder jaar met 5% opgeschroegd kan worden, zolang de GOUDprijs op een hoog niveau blijft. Dat schrijft Bullionstreet op haar website.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$