EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5336 tot 5340
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Weekend TV: Crash van GOUD!

De prijs van GOUD werd in de voorbije weken steeds lager gezet, met als climax een ware sell off op de laatste handelsdag van de week. GOUD dook door de steun van 1600 dollar per ounce. Hierna volgen de eerste reacties van experts uit de financiƫle wereld over de crash van GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

GOUDprijs in Venezuela corrigeert voor devaluatie

GOUD biedt bescherming tegen het waardeverlies van valuta. Venezuela is een mooie testcase, want hier werd de munt een week geleden met 46% gedevalueerd. Welnu, de GOUDprijs stijgt met bijna datzelfde percentage!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Devaluerende munten: GOUD moet je hebben!

We zagen het al in Iran, Japan en in Venezuela. Als een munt in waarde daalt, door zowel de munt op lange termijn te devalueren (Japan) als door een directe devaluatie (Venezuela), blijft je koopkracht overeind met GOUD. Dit is nu ook het geval in Egypte.

De GOUDprijs bereikte nieuwe recordhoogtes in euro op het hoogtepunt van de eurocrisis. De GOUDprijs bereikte recent ook een nieuw record in Japanse Yen. En na de devaluatie van de Bolivar, steeg de GOUDprijs naar een nieuw record in de VenezolaanseĀ munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

GOUDhandel tussen Turkije en Iran aan banden gelegd?

Iran verkoopt gas aan Turkije en krijgt in ruil daarvoor Turkse lira. Daarmee kopen Iraanse smokkelaars GOUDbaren, die ze terugbrengen naar Iran of verkopen in Dubai voor Amerikaanse dollars. Door aangescherpte sancties kan Iran straks moeilijker GOUD kopen in Turkije.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs