EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5336 tot 5340 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Bitcoins winnen aan populariteit en kunnen dienen tegen manipulatie van GOUD en zilver

Ondernemers in New Hampshire ontwikkelden een nieuw apparaat dat dollarbiljetten kan omwisselen voor Bitcoins, het digitale geld dat sinds de introductie in 2009 sterk aan populariteit heeft gewonnen. De 'Bitcoin Machine', zoals het apparaat heet, moet het veel toegankelijker maken om dollars om te zetten in krediet op een Bitcoin rekening.

Het apparaat is in feite te vergelijken met de automaat bij de bank waarop je geld kunt storten. De 'Bitcoin Machine' accepteert bankbiljetten van $1 tot en met $100 en kan deze op echtheid controleren. Het gestorte bedrag wordt vervolgens overgeschreven naar de Bitcoin rekening van de eigenaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Indiase minister wil GOUDaankopen ontmoedigen

De Indiase minister van Financiën heeft in de toelichting van de begroting gezegd dat alternatieve beleggingsinstrumenten voor GOUD aantrekkelijker gemaakt moeten worden. Met nieuwe spaarrekeningen en obligaties die voor inflatie corrigeren wil hij mensen ontmoedigen GOUD te kopen. Eerdere belastingverhogingen  op GOUD hadden nauwelijks effect.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

CNBC over het verschil tussen papierGOUD en fysiek GOUD

Rick Santelli van CNBC besteedde gisteren aandacht aan het verschil tussen fysiek GOUD en papierGOUD. Hij wijst op het risico van papieren beleggingen in GOUD. In een systeemcrisis zal het waarschijnlijk niet mogelijk zijn om GOUD uit een ETF te halen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Beleggers stappen massaal uit het GLD fonds

Beleggers verkopen een aanzienlijk deel van hun positie in het GLD, het grootste GOUDfonds ter wereld. Het fonds zag zeven dagen op rij een uitstroom van GOUD en zag haar totale positie slinken van 1.353 naar 1258,4 ton. De dalende GOUDprijs en de stijgende aandelenkoersen jagen beleggers uit GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Mexico wil een fysieke audit van zijn GOUD in Groot-Brittannië

Vorig jaar werd de Bank of Mexico juridisch gedwongen de locatie van zijn GOUDreserves publiek te maken. Nu heeft de Mexican Superior Audit of the Federation (ASF in het Spaans) sterk aanbevolen dat er een fysieke audit moet plaatsvinden van het GOUD dat Mexico onderbrengt in Groot-Brittannië. Het zoveelste vervolg in de zoektocht naar het echte GOUD.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs