Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 5351 tot 5355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Het is 4 jaar geleden sinds China z’n officiële GOUDreserves aanpaste…

Het is alweer 4 jaar geleden dat China een update vrijgaf van z’n officiële GOUDreserve. In 2009 choqueerde de Chinezen de wereld met onverwachte verdubbeling van haar GOUDreserve tot 1054 ton.

Vandaag zijn de verwachtingen in de markt reeds hoog opgelopen. Dit komt omdat China inmiddels de grootste GOUDproducent is geworden, maar ook goed is voor de grootste import van het gele metaal. Analisten wagen zich ondertussen aan een Chinese GOUDreserve van 3500 ton.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Ron Paul: "Overheden strijden altijd met valuta"

Ron Paul was te gast bij Bloomberg en zei dat de valutaoorlog eigenlijk al decennia aan de gang is. Al sinds het einde van Bretton Woods is er veel inflatie geweest, maar nu gaan de ontwikkelingen in een hoger tempo. Ron Paul vreest dat men uiteindelijk het vertrouwen gaat verliezen in valuta en dat er een vlucht zal ontstaan richting tastbare bezittingen als vastgoed en GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Rusland heeft in tien jaar tijd 570 ton GOUD gekocht

Rusland heeft van 2002 tot en met 2012 in totaal 570 ton GOUD gekocht, zo blijkt uit data van de World Gold Council. Rusland begin eind 2005 actief GOUD te kopen en sindsdien is haar GOUDvoorraad aangegroeid van iets meer dan 200 naar bijna 958 ton GOUD. Met GOUD dekt de Russische centrale bank zich af tegen waardeverlies van buitenlandse valutareserves.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

GOUD en zilver report (Week 6)

Een kort overzicht van het nieuws in de GOUD- en zilvermarkt van de afgelopen week. De GOUDprijs in € steeg met 2%, de zilverprijs bleef vlak. In dollars werd zilver iets goedkoper en bleef de GOUDprijs vrijwel gelijk op $1667 per troy ounce. In euro's betaalt men op het moment van schrijven €1.247,63 per troy ounce.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de GOUD- en zilveraandelen. Seeking Alpha maakte een analyse en kwam tot de conclusie dat Silver Wheaton interessant is aan de huidige prijzen. Silver Wheaton is een streaming company. Dat wil zeggen dat het zilvermijnen voorziet van …Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$