EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5356 tot 5360
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Mark Dice probeert een Silver Eagle te verkopen

Mark Dice deed laatst een poging om een GOUDen munt weg te geven aan iemand die de waarde van die munt ongeveer kon raden. Dat werd geen succes, dus pakt hij het anders aan. Dit keer wil hij een Silver Eagle muntstuk van ruim $30 ruilen voor een briefje van $1.. Het resultaat: Hilarische beelden!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Ron Paul: ’6.000 jaar geschiedenis toont aan dat GOUD altijd goed geld is’

Ron Paul hield gisteren een opgemerkte interview voor Bloomberg Television. Paul is van mening dat we nu al decennialang in ‘currency wars’ betrokken zijn. Wat er in de afgelopen maanden op de valutamarkten gebeurde verbaast hem dan ook geenszins.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

GOUDsmokkel neemt toe in India

Recent werd er een koppel gearresteerd in Dubai omdat ze van plan waren 8 kg GOUD naar India te smokkelen. In Mumbai airport werd een Somaliër met een Nederlands paspoort aangehouden met 5 kg GOUD bestemd voor India.

En dit waren zeker geen alleenstaande gevallen. Het aantal betrapte smokkelaars met GOUD voor India neemt fors toe!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Oosten importeert welvaart uit het Westen

Als gevolg van de toenemende vraag naar fysiek GOUD uit Azië stromen er steeds meer GOUDen munten en baren weg uit de VS, aldus MarketUpdate.

Reuters schrijft dat de private export van GOUD uit de VS in de maand december het hoogst was sinds september 2011. Er zou sprake zijn van een serieuze exodus van GOUD richting Aziatische markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

27 grafieken voor de GOUDbelegger

Analist Frank Holmes van US Funds heeft een presentatie over GOUD gemaakt die bestaat uit 77 slides. Een aantal daarvan heeft Marketupdate via Businessinsider overgenomen. De grafieken geven een aantal opvallende kenmerken van de GOUDmarkt weer.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs