Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5356 tot 5360
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Japans Nikkei index in GOUD (grafiek vanaf 1984)

De Japanse Nikkei index is in drie maanden tijd met maar liefst 27% gestegen. Vandaag steeg de Nikkei met 3,77% naar het hoogste punt in ruim vier jaar tijd. Maar is de beurs wel echt gestegen? Uitgedrukt in grammen GOUD daalt de Nikkei al sinds 2000!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Japanse Nikkei index op hoogste stand in ruim 4 jaar

De Japanse Nikkei index steeg vandaag met 3,77%, omdat centraal bankier Shirakawa vroegtijdig zijn aftreden bekendmaakte. Hij kan zich niet vinden in het inflatoire beleid van de nieuwe premier Shinzo Abe. In een poging de export aan te jagen moet de waarde van de yen ondermijnd worden. Als gevolg daarvan stijgt niet alleen de GOUDprijs, maar ook de aandelenbeurs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Is Fort Knox slechts een illusie?

Volgens een artikel op Amsterdamgold kan de GOUDvoorraad in Fort Knox wel eens uitdraaien op een grote illusie. Amerika beheerst de kunst om een illusie te creëren dat het geld veilig is. Het zou niet de eerste keer in de geschiedenis zijn dat Amerika een crisis bezweert met een illusie. Geldt dit ook voor Fort Knox? We kunnen alleen maar hopen van niet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Mark Dice is terug… en hij krijgt zijn GOUDmunt nog steeds niet aan de straatstenen kwijt!

Mark Dice werd immens populair in de alternatieve media door zijn filmpjes met een GOUDmunt. Het idee was simpel: ga de straat op met een GOUDmunt, bijvoorbeeld een Maple Leaf van een ounce, en probeer de munt te verkopen voor 25 dollar. Zoals u weet gaat een Maple Leaf aan zo’n 1700 dollar over de toonbank. Mark Dice kreeg zijn GOUDmunt echter niet aan de straatstenen kwijt (zie video).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

Iranese bevolking betaalt recordbedrag voor GOUDen munten

Hoewel de Iranese regering beweert dat de economie nog gezond is, blijft de Iranese bevolking gretig GOUDmunten inslaan als indekking tegen het verlies aan koopkracht van de Rial. En de bevolking blijft GOUD kopen in plaats van hun winsten te tellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$