EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5366 tot 5370 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Bernanke, de grootste vriend van GOUD!

De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, Ben Bernanke, doet er alles aan om het publiek te overtuigen van zijn gelijk. Hij probeert de tegenwind te counteren en het monetair beleid te verantwoorden om de doelen van economische groei en tewerkstelling te bereiken. Maar reële data laten echter anders vermoeden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Een simpel systeem om veel geld te verdienen met GOUD

GOUD is een maatstaf van onze welvaart. GOUD geeft een indicatie van de waarde van ons geld. GOUD stijgt als de waarde van ons geld daalt. Wanneer kan je dan best GOUD kopen? Als GOUD stijgt tegenover de 4 grootste munten van de wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Amerika creëert jaarlijks dubbel zoveel schulden als de waarde van hun GOUDvoorraad

Officieel bezit Amerika zo'n 8.000 ton GOUD. De waarde daarvan komt overeen met zo'n $ 400 à $ 500 miljard. De grote Amerikaanse natie creëert jaarlijks ongeveer $ 1 biljoen aan schulden. Om de berekening simpel te houden, werken we even met ronde getallen. Maar het plaatje is duidelijk, de hele GOUDvoorraad wordt op 6 maanden tijd verorberd door nieuwe schulden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

UBS voorspelt een gigantische GOUDrally… dit jaar!

Heeft de recente daling van de GOUDprijs de investeerders ontgoocheld doen afdruipen? Dat blijkt zeker niet het geval te zijn, getuige een rapport dat UBS gisteren publiceerde. De Zwitserse bank voorspelt een ‘major gold rally’ en die zou nog dit jaar plaatsvinden.

Zal de Amerikaanse economie de grondstoffenprijzen doen stijgen of dalen?, zo luidde de vraag die aan de klanten werd gesteld. De conclusie werd door analist Julien Garren neergepend. De rol die de US-economie speelt bij de beïnvloeden van de grondstoffenprijzen blijkt een delicate zaak te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

India ontmoedigt GOUDimport dan toch niet

Er was de laatste dagen veel speculatie over een mogelijke verstrakking van het beleid in India om de import van GOUD te ontmoedigen. Dit zou een grote impact kunnen hebben op de GOUDmarkt aangezien India samen met China voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de aankopen van fysiek GOUD. Maar de regering in India houdt de boot voorlopig nog af.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs