EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5371 tot 5375 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Rick Santelli maakt GOUD ‘secutarisatie’ met de grond gelijk!

Rick Santelli, senior ‘on air’ editor bij CNBC, had een bijdrage over GOUD en de securitisatie van het gele edelmetaal. Voor Santelli blijven dit soort GOUD effecten slechts papieren afgeleiden, met alle gevolgen van dien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

GOUDmanipulatie is nu overduidelijk

Er is al veel geschreven over de manipulatie van de GOUD-(en zilver)prijs. Maar de laatste tijd wordt het wel overduidelijk dat er iets niet klopt in de markt. Er zijn gewoon teveel zaken die niet anders te verklaren zijn dan door een manipulatie van de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Video: Is dit weer 1980 voor GOUD?

De rally in GOUD is voorbij. Wie nu nog in GOUD zit, is eraan voor de moeite. De seculaire beer voor GOUD is begonnen. Er wordt veel gesproken over de daling van de GOUDprijs, die nog maar steeds een correctie van 20 % achter de rug heeft ten opzichte van zijn hoogste koers. Er wordt dan al snel de vergelijking gemaakt met 1980 toen de GOUDprijs zijn record bereikte van $ 850 in januari en daarna  in snel tempo afgleed naar $ 300 - $ 400. Is dit 1980 opnieuw?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Bitcoins winnen aan populariteit en kunnen dienen tegen manipulatie van GOUD en zilver

Ondernemers in New Hampshire ontwikkelden een nieuw apparaat dat dollarbiljetten kan omwisselen voor Bitcoins, het digitale geld dat sinds de introductie in 2009 sterk aan populariteit heeft gewonnen. De 'Bitcoin Machine', zoals het apparaat heet, moet het veel toegankelijker maken om dollars om te zetten in krediet op een Bitcoin rekening.

Het apparaat is in feite te vergelijken met de automaat bij de bank waarop je geld kunt storten. De 'Bitcoin Machine' accepteert bankbiljetten van $1 tot en met $100 en kan deze op echtheid controleren. Het gestorte bedrag wordt vervolgens overgeschreven naar de Bitcoin rekening van de eigenaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Indiase minister wil GOUDaankopen ontmoedigen

De Indiase minister van Financiën heeft in de toelichting van de begroting gezegd dat alternatieve beleggingsinstrumenten voor GOUD aantrekkelijker gemaakt moeten worden. Met nieuwe spaarrekeningen en obligaties die voor inflatie corrigeren wil hij mensen ontmoedigen GOUD te kopen. Eerdere belastingverhogingen  op GOUD hadden nauwelijks effect.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs