Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 5381 tot 5385
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Marktkapitalisatie GOUDmijnaandelen lager dan waarde GOUDreserves

Dat de GOUDmijnaandelen ondergewaardeerd zijn is een open deur intrappen. Maar als deze aandelen onder de waarde van hun GOUDreserves noteren, zijn ze wel heel goedkoop zegt Daily Trade Alert. Veel van deze mijnbedrijven hebben ook nog probable reserves en produceren ook nog bijproducten zoals koper, lood, zink,... Dat krijg je er vandaag allemaal gratis bij.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

GOUD opslag: Hoe ziet de toekomst eruit?

De Zwitserse banken UBS en Credit Suisse hebben recentelijk hun opslagpercentages voor GOUD met maar liefst 20% verhoogd. Dit blijkt uit een bericht van de

Financial Times. Het tarief voor de GOUD opslag ligt normaliter tussen de 0,05% en 0,1%. De kosten zullen worden doorberekend aan andere banken, hedgefunds, institutionele cliënten en vermogende particulieren. De actie is erop gericht om de nieuwe bankregels, die grotere kapitaalreserves vereisen, beter na te leven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

Jim Sinclair: Obligatiebubbel spat niet uiteen zolang QE loopt

Volgens GOUDkever Jim Sinclair zal de Amerikaanse obligatiebubbel niet uiteen spatten zolang de Federal Reserve obligaties blijft opkopen van de Amerikaanse overheid. Diegene die geloven in stijgende rentevoeten én quantitative easing zijn eraan voor de moeite. Rentevoeten zullen pas stijgen als QE stopt of fors vermindert.

De Federal Reserve zal overheidsobligaties blijven opkopen zolang de overheid met een tekort zit. Alleen als de tekorten afnemen, kan de Fed zijn QE-programma staken. Dan pas zullen de rentevoeten beginnen stijgen. Maar dit zal het tekort weer doen oplopen waardoor de Fed opnieuw zal beginnen met QE. (

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

VS recyclet meer GOUD dan het nodig heeft

De VS recyclede in 2012 meer GOUD dan de markt nodig had. Sinds 2008 is de recycling van GOUD met 33 procent gestegen.

De mijnen in de VS produceerden afgelopen jaar 230 ton GOUD, en recycling leverde 240 ton op. Het land gebruikte zelf slechts 150 ton GOUD.

Dit blijkt uit een rapport van de het Amerikaanse geologische onderzoeksinstituut USGS. Sinds 2008 is de recycling met 33 procent toegenomen, terwijl de capaciteit van de Amerikaanse mijnen ongeveer gelijk bleef.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 6 februari 2013

25% van de invoer van GOUD in India door smokkel!

Smokkelen bestaat al sinds het begin der tijden. Drugs en andere illigale spullen worden tussen landen gesmokkeld omdat zo toch te kunnen voorzien in bepaalde behoefte die in landen verboden zijn. Vandaag kwam er een opmerkelijk bericht naar buiten op BullionStreet, waarin wordt beschreven dat ruim een kwart van het GOUD wat India binnenkomt door middel van smokkel het land wordt ingevoerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$