EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5386 tot 5390 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Platina en palladium doen het (veel) beter dan GOUD

GOUD en zilver dalen terwijl platina en palladium het goed doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ratio tussen GOUD:platina en GOUD:palladium gedaald zijn tot het laagste niveau in anderhalf jaar. Momenteel bieden beide edelmetalen een betere bescherming dan GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Amerikaanse GOUDvoorraad gecontroleerd en goedgekeurd

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de GOUDvoorraad in de kluis van de New York Fed onlangs weer laten controleren. Uit een selectie van 367 GOUDstaven kwam naar voren dat het GOUD in orde was, bij drie baren was de zuiverheid zelfs hoger dan in de boeken stond.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

China maakt jacht op het GOUD van Canada

Dat China een grootmacht op het gebied van GOUD is weet iedereen, maar het land heeft naast grote reserves van het edelmetaal ook grote hoeveelheden dollar in het bezit. China is bezig met een nieuwe tactiek waarin de dollars worden ingezet om belangen te nemen in verschillende projecten en ondernemingen die actief zijn in de GOUDmarkt. Zo is China nu ook bezig om een belang te nemen in Canada in een mijn waar GOUD wordt opgegraven, om zo wereldwijd grip te krijgen op al het GOUD wat uit de grond wordt gehaald.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Hedge Funds dumpten GOUD in het 4e kwartaal

was niet de enige die door hedge funds werd gedumpt in het vierde kwartaal. Ook de GOUD-ETF GLD werd lustig buitengegooid door de hedge funds in Amerika. In het vierde kwartaal werden de long posities verminderd tot het laagste niveau in de laatste vier jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Jim Sinclair: GOUD zit in een clean-out fase

Vlak voor de sterke stijging van de GOUDprijs in '79-'80 corrigeerde het gele edelmetaal ook fors, net zoals nu het geval is, zegt Jim Sinclair in zijn nieuwsbrieven. Net zoals Richard Russell gelooft dat de geschiedenis zich zal herhalen, gelooft ook Jim Sinclair in dergelijk scenario.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs