EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5391 tot 5395 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Opvallende divergentie bij GOUD en zilver tussen prijs en fysieke vraag

Februari is een gekke maand tot nu toe voor GOUD en zilver. Eerst werd de prijs onderuit gehaald, nu stijgt de GOUDprijs weer fors door een opflakkering van de eurocrisis. Maar er is nog meer aan de hand. Zerohedge vond een frappante divergentie tussen de vraag naar het fysiek GOUD en zilver en de respectievelijke prijs.

In januari was er al een sterke fysieke vraag naar GOUD en zilver. Denk ook maar aan het tekort aan zilver bij de US Mint. Andere grote kopers waren Rusland en Turkije die grote hoeveelheden GOUD hebben toegevoegd aan hun reserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Mike Maloney: "Hidden Secrets of Money"

Mike Maloney van Goldsilver.com heeft het eerste deel vrijgegeven van een nieuwe documentaire over geld, GOUD en zilver. In deze reeks legt hij uit hoe het banksysteem werkt en waarom papiergeld altijd terugkeert naar haar intrinsieke waarde van nul.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Het is alles GOUD wat er blinkt op onze bruiloft

GOUD is een scheikundig element en het is een geel metalliek overgangsmetaal. Het is al sinds de Oudheid in het Nabije Oosten van 3500 voor Christus tot 800 voor Christus zeer gewaardeerd. GOUD is roestvrij en daarom wordt GOUD soms ‘de koning der metalen’ genoemd (nu klinkt ‘metalen’ vrij industrieel). In Egyptische hiërogliefen van de 26e eeuw voor Christus werd er al melding gemaakt van GOUD als betaalmiddel. Tot ongeveer halverwege de 20e eeuw na Christus werd GOUD nog veelvuldig gebruikt voor munten.

Zuiver GOUD behoort tot de edelmetalen en is een dicht maar zacht metaal, net iets harder dan zink. Voor het gebruikt kan worden, moet het gezuiverd worden en voor de meeste doeleinden wordt het bewerkt met andere materialen om het harder te maken.

Lees verder op trouwshop.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goldman Sachs gelooft niet meer in GOUD

GOUD ligt er belabberd bij, hoewel het zich na het breken van dat niveau dapper weert. Analisten en experts zijn - zoals dat gaat met dingen die mythische proporties krijgen aangemeten - tot op het bot verdeeld over de vraag: hoe verder met de GOUDprijs. Opperzakenbank Goldman Sachs probeert GOUD vandaag definitief over het randje te kiepen.

Lees verder op iexprofs.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

UBS: grote rally in GOUD in het derde kwartaal

Julien Garran, grondstofspecialist bij UBS, voorspelt een grote rally van de GOUDprijs vanaf het derde kwartaal. Volgens Julien Garran bereikt de GOUDprijs binnenkort "High Noon". Dit is het moment waarop beleggers zullen moeten beslissen wat ze verwachten van de Federal Reserve in de tweede jaarhelft. Garran voorziet een scenario dat uiterst positief is voor GOUD.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs