EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
25
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5396 tot 5400 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

GOUD op weg naar een wereldwijd tekort

Richard Evans zegt in The Telegraph dat de GOUDprijs kan stijgen naar $ 2.000 door een wereldwijd tekort aan GOUD. De GOUDsector zit al enkele jaren in de hoek waar de klappen vallen. Hierdoor hebben de mijnbouwers hun investeringen teruggedrongen. Dit zal de komende jaren leiden tot een tekort aan GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Sprott: op een gegeven dag ontploft de boel

Eric Sprott is heel bezorgd over de gang van zaken in de financiële wereld. Er heerst ontzetten veel chaos in het systeem en we voelen dat langs alle kanten. De mensen kunnen dit nog niet helemaal vatten omdat ze gewoon zijn dat alles altijd goed komt. Niemand gelooft in een slechte afloop, maar op een dag ontploft de boel.

Volgens Sprott worden GOUD en zilver onderdrukt omdat ze representatief zijn als een kanarie in de koolmijn. Als GOUD en zilver te hard stijgen, gaan de mensen wel beseffen dat er iets niet klopt. De acties van de centrale banken zijn onverantwoord en belachelijk. Dit zou voor hogere prijzen moeten zorgen bij de edelmetalen, maar dit wordt tegengewerkt om de mensen een rad voor de ogen te draaien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Rob Putter: GOUD even in de ijskast

Het zit het GOUD niet mee. Liggen GOUDbeleggers al een tijdje op de loer voor een valutaoorloog, gaat die niet door.

Tenzij… de G-20 van grote industriële landen terugkomt op hetgeen besproken is op de top in Moskou afgelopen weekend. Op die top is uitstel van de oorlog bedongen, hoewel Japan zijn posities nog niet opgeeft.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Japanse Yen nog steeds 80 % overgewaardeerd, dollar ondergewaardeerd

publiceert een grafiek van SocGen waaruit blijkt dat de Japanse Yen nog steeds fors overgewaardeerd is ten opzichte van de andere valuta. Sinds Bretton Woods en de afschaffing van de GOUDstandaard, is Japan de grootste verliezer op basis van de Real Effective Exchange Rates (REER). 

De Japanse Yen noteert nu 80 % sterker dan in 1971 terwijl vooral de Amerikaanse dollar en de Zuid-Koreaanse Won 40 % lager noteren. De euro (berekend als 1 entiteit) heeft zijn waarde min of meer weten te behouden in de laatste 40 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Shortpositie GOUDmarkt op hoogste punt sinds nov '08

Vermogensbeheerders die een positie innemen in de termijnmarkt voor GOUD zijn sinds november 2008 niet meer zo negatief geweest als nu. Het percentage contracten aan de shortzijde bereikte een zeer hoog niveau van 29,16%. Eind 2008 herstelde de GOUDprijs met ruim 15%, zal dat nu weer gebeuren?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs