EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5396 tot 5400 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Het GOUDen dilemma

De aanhangers van het beleggen in GOUD bedienen zich van diverse argumenten. GOUD zou goed zijn als:

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

GOUD herstelt na nieuwe zorgen omtrent Italiaanse impasse

Italië dreigt in een politieke impasse verzeilt te geraken. Dit heeft de GOUDprijs weer doen opveren. GOUD wordt weer een beetje herontdekt bij de beleggers als een veilige haven in onzekere tijden en staat nu weer bijna terug boven de $ 1.600.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Rusland en Kazachstan voegen GOUD aan reserves toe

Rusland en Kazachstan hebben in januari voor de vierde maand op rij GOUD aan hun reserves toegevoegd. Ook Azerbeidzjan kocht - voor het eerst in drie jaar tijd – een beetje GOUD om haar reserves te diversifiëren. De Russische GOUDreserve groeide in januari met 12,2 ton naar een totaal van 970 ton. Uit data van het IMF blijkt dat de GOUDvoorraad van Rusland in 2012 met 8,5% in volume is toegenomen.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Rusland en Kazachstan voegen GOUD aan reserves toe

Rusland en Kazachstan hebben in januari opnieuw GOUD gekocht. Rusland breidde haar reserve met 12,2 ton uit naar een totaal van 970 ton, zo blijkt uit data van het IMF. In 2012 hebben Rusland en Kazachstan hun GOUDvoorraad al met respectievelijk 8,5% en 41% uitgebreid. Kazachstan breidde de GOUDreserve uit naar 116,8 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Sprott: Amerika verscheept misschien wel Duits GOUD naar China

SilverDoctors had een interview met de legendarische Eric Sprott. Amerika exporteerde in december 30 % van de totale GOUDproductie naar China. Dit is wel heel veel GOUD op 1 maand tijd. Zou het kunnen dat Amerika het Duitse, Nederlandse of Oostenrijkse GOUD uit zijn kluizen exporteert naar China om zo de fraude zo lang mogelijk vol te houden, vraagt Sprott zich af.

Hoe kan China 95 ton GOUD per maand importeren? Dat is meer dan 50 % van de maandelijkse GOUDproductie ter wereld. Ook India importeert 100 ton GOUD per maand, dat is ook meer dan 50 %. En dan wordt er nog niet gesproken over Rusland, andere groeilanden en de landen uit het Midden-Oosten. Waar komt al dat GOUD vandaan?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs