Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 541 tot 545
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Deze laatste ontwikkelingen geven GOUD meer glans

Het plaatje voor GOUD ziet er voor de lange termijn werkelijk grandioos uit. Er ontwikkelen zich steeds meer factoren die uitwijzen dat GOUD een glorieuze toekomst te gemoed gaat. De aanleidende factoren zelf zijn helaas minder rooskleurig daar de toekomstige stijgende GOUDprijs gedreven wordt door verslechterende macro economische omstandigheden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

FED maakt einde aan GOUDcorrectie

Fed-bestuurslid Lael Brainard heeft gisteren eigenhandig een einde gemaakt aan de correctie in GOUD en zilver.

Er heerste wat twijfel in de markt of de Fed dan toch misschien de rente zou verhogen in september, maar die twijfel werd nu weggenomen.

Volgens Brainard moet de centrale bank voorzichtig zijn om de steun voor de Amerikaanse te snel weg te nemen. Ze wil eerst sterke consumentenbestedingen en bewijzen van stijgende inflatie zien.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 12 september 2016

Betalen met plastic: Britten nemen nieuw biljet van 5 pond in gebruik, gemaakt van kunststof

Het nieuwste bankbiljet in het Verenigd Koninkrijk is gemaakt van kunststof en kan vijf jaar langer mee dan de papieren versie.

The Bank of England lanceert dinsdag haar nieuwste biljet. Het briefje van 5 pond heeft een facelift gekregen en is nu gemaakte van polymeer in plaats van papier. Dat maakt het geld moeilijk na te maken, maar ook schoner, sterker en duurzamer. Omdat het materiaal moeilijker te scheuren is dan papier, kunnen de biljetten vijf jaar langer meegaan.

440 miljoen briefjes: Oud-premier Winston Churchill staat op het biljet, dat ook een ‘venster’ heeft en een watermerk met de koningin. De beroemde klokkentoren Big Ben is in GOUD– en zilverfolie te zien. 440 miljoen van The New Fiver gaan vanaf dinsdag in de omloop en zullen het oude papieren biljet vervangen.

Bron: Finanzen.nl
Geplaatst: maandag 12 september 2016

Beleggen in GOUD? Dit zijn de mogelijkheden

Beleggen in GOUD wint aan populariteit. Welke opties hebben beleggers die op de GOUDtrein willen springen?

Of beleggen in GOUD een verstandig besluit is voor beleggers blijft voer voor discussie. Sommige adviseurs beweren dat het edelmetaal een goed alternatief is voor aandelen of obligaties en bescherming kan bieden tegen inflatie. Andere experts vinden GOUD veel te speculatief.

Wat de redenen ook zijn, GOUD wordt steeds populairder onder beleggers. Gerrard Cowan van The Wall Street Journal zet de opties om in GOUD te beleggen op rij.

[...]

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 12 september 2016

GOUDreserves China naar 1834 ton

De GOUDvoorraad van China is afgelopen verder togenomen. In totaal kocten de Chinezen....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$