EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5406 tot 5410 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

India blijft de grootste GOUDconsument ter wereld

De groter dan verwachte vraag naar GOUD in het vierde kwartaal bezorgt India alsnog de titel van grootste GOUDconsument ter wereld. Vorig jaar leek het er nog naar uit dat China de fakkel zou overnemen, maar zover is het dus (nog) niet gekomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2013

Ook Zuid-Korea kocht veel GOUD

Zuid-Korea, de vierde grootste economie van Azië, heeft de laatste jaren ook actief GOUD gekocht. Haar GOUDreserve groeide van 14,4 ton in juli 2011 naar 84,4 ton nu, een stijging van 70 ton. In anderhalf jaar tijd klom dit exportland van de 56e naar de 36e plaats op de wereldranglijst.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Centrale banken kopen op grote schaal GOUD

Hoe komt het dat de GOUDprijs maar niet in beweging komt? Van de centrale banken hangt het zeker niet af, want die kochten vorig jaar de grootste hoeveelheid GOUD in bijna 50 jaar. EĆ©n en ander blijkt overduidelijk uit de cijfers die door de World Gold Council (WGC) vandaag werden bekendgemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Wordt GOUD de nieuwe standaard voor de oliehandel?

Gaan we binnenkort GOUD verhandelen in GOUD in plaats van dollars? Is dat de echte reden waarom Rusland en China zoveel GOUD inslaan? En wat zou dit betekenen voor de dollar en voor Amerika?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Vermogensbeheer Optimix is voor 100% uit GOUD gestapt

Volgens Optimix Vermogensbeheer is het ā€˜verhaal GOUDā€™ nu definitief voorbij. De vermogensbeheerder uit Amsterdam was vroeg bij en zegt goed geprofiteerd te hebben van de prijsstijging van de afgelopen jaren. Maar vandaag zijn alle GOUDposities in cliĆ«ntenportefeuilles teruggebracht naar nul. Optimix nam in 2008 GOUD op in klantportefeuilles en hield de weging 'bijna altijd op 5% en soms zelfs 10%'.

Lees verder op iexprofs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs