EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5426 tot 5430 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

2 simpele redenen voor de daling van GOUD

Technisch gezien staat GOUD vlak voor een death cross. Dit wil zeggen dat het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. Meestal voorspelt dit een verdere daling van de prijs. Maar er zijn nog 2 simpele verklaringen voor de daling van de GOUDprijs volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

GOUDprijs zakt en bereikt death cross formatie

De GOUDprijs blijft maar dalen en heeft inmiddels een death-cross formatie neergezet. Dat betekent dat het 50-daags gemiddelde lager staat dan het 200-daags gemiddelde, een fenomeen dat volgens sommige technische analisten zeer negatief is. Het recente verleden wijst uit dat de GOUDprijs zich goed staande heeft weten te houden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

GOUDcorrectie bijna achter de rug: shortposities nemen fors toe

Het laatste Commitment of Traders Report (COT) van afgelopen vrijdag laat zien dat actieve vermogensbeheerders nu de grootste shortpositie op GOUD hebben ingenomen sinds november 2008. Van alle contracten GOUD in handen van de categorie 'Managed Money' is maar liefst 29% een shortcontract. Een week geleden zat nog maar iets meer dan 22% van het actief beheerde vermogen aan de shortzijde van de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Volume Shanghai Gold Exchange stijgt tot nieuw record

De Shanghai Gold Exchange heeft een week stil gelegen naar aanleiding van het Chinese Nieuwjaar. Op de eerste handelsdag gisteren werd een record hoeveelheid GOUD verhandeld. Vermoedelijk hebben de Chinezen gebruik gemaakt van de gedaalde GOUDprijs om GOUD in te slaan, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

GOUDprijs blijft dalen, maar speculanten zijn positiever

  GOUD weer diep in het rood, 1600 dollar grens is in zicht »

De afgelopen week was al geen goede week voor de GOUDprijs, en ook deze week krijgt het edelmetaal weer vele klappen te verwerken. De huidige GOUDkoers staat op 1609 dollar per troy ounce, waardoor er voorlopig geen reden is tot positief sentiment. Investeerders lijken GOUD massaal te laten vallen omdat het edelmetaal er maar niet in slaagt om door de 1700 dollar grens heen te breken.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs