EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5446 tot 5450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Centrale banken kopen op grote schaal GOUD

Hoe komt het dat de GOUDprijs maar niet in beweging komt? Van de centrale banken hangt het zeker niet af, want die kochten vorig jaar de grootste hoeveelheid GOUD in bijna 50 jaar. Eén en ander blijkt overduidelijk uit de cijfers die door de World Gold Council (WGC) vandaag werden bekendgemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Wordt GOUD de nieuwe standaard voor de oliehandel?

Gaan we binnenkort GOUD verhandelen in GOUD in plaats van dollars? Is dat de echte reden waarom Rusland en China zoveel GOUD inslaan? En wat zou dit betekenen voor de dollar en voor Amerika?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Vermogensbeheer Optimix is voor 100% uit GOUD gestapt

Volgens Optimix Vermogensbeheer is het ‘verhaal GOUD’ nu definitief voorbij. De vermogensbeheerder uit Amsterdam was vroeg bij en zegt goed geprofiteerd te hebben van de prijsstijging van de afgelopen jaren. Maar vandaag zijn alle GOUDposities in cliëntenportefeuilles teruggebracht naar nul. Optimix nam in 2008 GOUD op in klantportefeuilles en hield de weging 'bijna altijd op 5% en soms zelfs 10%'.

Lees verder op iexprofs.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Vijf redenen om geen GOUD te kopen.

"Wanneer iedereen hetzelfde vindt, zit waarschijnlijk iedereen er naast." Deze fameuze uitspraak van Humphrey Neill, de vader aller contrarians, blijkt ook van toepassing op GOUD. Het nobele metaal heeft meer fans dan ooit sinds het na de kredietcrisis in drie jaar tijd van 750 naar 1900 dollar per ounce knalde. Dat voedde de eeuwenoude reputatie van GOUD als waarborg tegen inflatie, rente- en valutaschommelingen. Maar nieuw onderzoek haalt die roep hard onderuit. 

Lees verder op iexprofs.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

GOUD is uit

Barrick Gold, 's werelds grootste GOUDdelver, heeft over het laatste kwartaal van vorig jaar een fors verlies geleden. Dat maakte het Canadese mijnbedrijf donderdag bekend. Barrick noteerde ruim 3 miljard dollar (bijna 2,3 miljard euro) in de min. De belangrijkste reden daarvoor was een afschrijving van 3 miljard dollar op een kopermijn in Zambia.

In dezelfde periode in 2011 boekte Barrick nog een winst van bijna 1 miljard dollar. De hoge kosten die het exploiteren van de Lumwana-mijn in Zambia met zich meebrachten, zorgden het afgelopen jaar echter voor onverwachte tegenvallers. De overname van de mijn was onderdeel van de totale overname van Equinox Minerals in 2011.

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs