EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5451 tot 5455 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop GOUD

In de Texaanse stad Houston is het voor GOUDhandelaren vanaf nu verplicht om vingerafdrukken en foto's te bewaren van klanten die GOUD willen verkopen. De maatregel zou bedoeld zijn om het criminelen lastiger te maken, maar het lijkt er sterk op dat men ook de handel in GOUD als geheel wil frustreren en criminaliseren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil GOUDproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Rusland kan haar GOUDproductie nog tot en met 2020 jaarlijks met 5% uitbreiden, dat stelt de Russische Unie van GOUDproducenten. Zo lang de GOUDprijs hoog blijft zal het land meer GOUD produceren. In 2012 werd er 226 ton uit de grond gehaald, waarmee Rusland op de vierde plek kwam in de lijst van landen met de grootste GOUDproductie. De GOUDreserve van Rusland nadert de grens van 1.000 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

GOUD verhuist van West naar Oost

In december heeft Amerika voor in totaal $4 biljoen aan fysiek GOUD geëxporteerd. Dat was het grootste bedrag aan edelmetaal sinds september 2011, toen de prijs in dollars een record bereikte van $1.920 per troy ounce. Het GOUD gaat voor het grootste gedeelte naar Azië, Hong Kong alleen nam de helft van het Amerikaanse GOUD af.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Embry: Rusland en China profiteren van lage GOUDprijs

John Embry, chief investment strategist bij Sprott Asset Management, zegt dat hij focust op de fysieke GOUDmarkt om te zien wat er werkelijk aan de hand is in de wereld. Hij ziet dat Rusland en China de grootste kopers zijn van GOUD en zich daarmee keren tegen het Westerse/Amerikaanse beleid.

De Russen en de Chinese bevolking kochten vorig jaar voor bijna 1.000 ton GOUD. Voor hem is dit een duidelijk teken dat zij gebruik maken van de lage prijzen om massaal GOUD in te slaan. Volgens Embry zijn deze landen ook op de hoogte van hetgeen GATA al 14 jaar probeert aan de oppervlakte te brengen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Collectief geheugenverlies?

Hoe zit het nu eigenlijk met ons collectieve geheugen. En daarbij wil ik het met name hebben over ons geheugen met betrekking tot het Duitse GOUD over het afgelopen jaar. Een aantal maanden geleden maakte de Duitse centrale bank bekend dat het GOUD zou gaan repatriëren in zendingen tot een totaal van 50 ton per jaar. Toen was de reden om te kijken of het GOUD kwalitatief wel zou voldoen. De wolfraam- en tungstenverhalen waren niet van de lucht. Deze verhalen zijn inmiddels weer naar de achtergrond verdwenen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs