Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 5461 tot 5465
Bron: 925.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

Omdat de beurs pre-crisis is, omdat uw creditcard zucht onder de kerstdrift van uw eega en u hem eerder moet plunderen en omdat grijs met 50 tinten Audi een merk geworden is.

Ooit, lang geleden in de winter van 2011 schreven we dat GOUD zó 2010 was. Niets bleek minder waar. In dees’ tijden van crisis waarin u zelfs met middelbare school-economie het einde der tijden voorspelt, kiest men voor zekerheid. Hence: de GOUDprijs stijgt. En blijft stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

GOUD- en zilvermijnen doen het beter dan fysiek GOUD/zilver

De beste manier om de prestaties van GOUD te vergelijken met de GOUDmijnen (HUI index) te delen door de GOUDprijs (Gold Spot index). Als deze ratio daalt, doet GOUD het beter dan de GOUDmijnen en omgekeerd.

En zoals dit met alle beleggingen gaat, is geen enkele trend eeuwig. Zo is ook deze trend gedaald. Sinds enkele maanden kort doen de GOUDmijnen het dus weer beter dan GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Grafiek: Populariteit GOUD het grootst in Azië

Jeff Clark van Casey Research heeft een nieuw artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat het bezit van GOUD in China en India veel belangrijker wordt gevonden dan in de 'Westerse' landen. In China is de vraag naar GOUD sinds 2007 met 27% per jaar gestegen. Haar aandeel in de wereldwijde vraag naar GOUD nam gedurende die periode toe van 10 tot 21 procent, terwijl de prijs in de tussentijd alleen maar gestegen is.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

De geheime terugkeer naar de GOUD Standaard

Een geheime groep topbankiers zullen GOUD als de nieuwe munt installeren op 1 januari 2013. Centrale banken en overheden kopen GOUD met tonnen tergelijkertijd …

Als je over enige dollars beschikt, leer je hier hoe je je nu moet voorbereiden en 670% meevaller op zak steken als GOUD stijgt naar historische hoogten.

--- --- ---

Tot zover het bericht dat al een aantal keren in mijn mailbox terecht kwam. Volgens de bijhorende video zou het de B.I.S. te Bazel, de centrale bank van de centrale banken, achter deze operatie zitten.

[...]

 

Bron: niburu.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Waar is het Nederlandse GOUD?

Liefst 90 procent van het Nederlandse GOUD ligt in buitenlandse kluizen, bijvoorbeeld bij de Federal Reserve in New York. De totale GOUDreserve van Nederland was altijd geheim. De bulk van het GOUD ligt verder voor zover bekend opgeslagen bij de Bank of England en de Bank of Canada in Ottawa en is daar in de jaren dertig naartoe gebracht, ‘met het oog op een eventuele Duitse inval’.

Nederland heeft een GOUDreserve van ongeveer 612 ton, ter waarde van zo’n 24 miljard euro. Slechts een tiende daarvan, zo’n 67 ton, ligt bij De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$