EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5466 tot 5470 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop GOUD

In Houston is een nieuwe wet aangenomen die mensen verplicht om bij de verkoop van GOUD een vingerafdruk, een portretfoto en een foto van het GOUD in kwestie achter te laten bij de koper. Deze nieuwe administratieve rompslomp moet ervoor zorgen dat het voor criminelen lastiger wordt GOUD te verkopen. Tegelijkertijd vormt het een aanslag op de privacy van de mensen die hun GOUD verkopen en brengt het extra administratieve rompslomp met zich mee.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Pleidooi voor GOUDmijnaandelen!

Het zijn moeilijke tijden voor beleggers in GOUDmijnaandelen. Voor ons als specialisten in het segment zijn het zelfs ingewikkelde tijden geworden.

We moeten al ver terug gaan in onze carrière om nog zo verbaasd te zijn over een beurssegment. De reden hiervoor is niet ver te zoeken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil GOUDproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Volgens de Russische Unie van GOUDproducenten is het waarschijnlijk dat de GOUDproductie dit jaar 5% hoger ligt dan in 2012, toen er 226 ton GOUD werd opgegraven. Ze voegen eraan toe dat de GOUDproductie van Rusland ieder jaar met 5% opgeschroegd kan worden, zolang de GOUDprijs op een hoog niveau blijft. Dat schrijft Bullionstreet op haar website.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop GOUD

In de Texaanse stad Houston is het voor GOUDhandelaren vanaf nu verplicht om vingerafdrukken en foto's te bewaren van klanten die GOUD willen verkopen. De maatregel zou bedoeld zijn om het criminelen lastiger te maken, maar het lijkt er sterk op dat men ook de handel in GOUD als geheel wil frustreren en criminaliseren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil GOUDproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Rusland kan haar GOUDproductie nog tot en met 2020 jaarlijks met 5% uitbreiden, dat stelt de Russische Unie van GOUDproducenten. Zo lang de GOUDprijs hoog blijft zal het land meer GOUD produceren. In 2012 werd er 226 ton uit de grond gehaald, waarmee Rusland op de vierde plek kwam in de lijst van landen met de grootste GOUDproductie. De GOUDreserve van Rusland nadert de grens van 1.000 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs