EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5476 tot 5480 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Marc Faber Radio

We kwamen op een uitzonderlijke opname uit van Marc Faber tijdens een radio-interview in het programma Money for Nothing. De heren waren samen aanwezig op de RTHK’s Operation Santa Claus in Hong Kong.

De gebruikelijke thema’s komen aan bod, waaronder de recente beursrally, de visie op China, het beleid van de Fed, inflatie, GOUD… Een onafgebroken uiteenzetting van zo’n 30 minuten. Helaas is de geluidskwaliteit niet zo geweldig, maar voldoende om Faber’s commentaar goed te verstaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Het is 4 jaar geleden sinds China z’n officiële GOUDreserves aanpaste…

Het is alweer 4 jaar geleden dat China een update vrijgaf van z’n officiële GOUDreserve. In 2009 choqueerde de Chinezen de wereld met onverwachte verdubbeling van haar GOUDreserve tot 1054 ton.

Vandaag zijn de verwachtingen in de markt reeds hoog opgelopen. Dit komt omdat China inmiddels de grootste GOUDproducent is geworden, maar ook goed is voor de grootste import van het gele metaal. Analisten wagen zich ondertussen aan een Chinese GOUDreserve van 3500 ton.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Ron Paul: "Overheden strijden altijd met valuta"

Ron Paul was te gast bij Bloomberg en zei dat de valutaoorlog eigenlijk al decennia aan de gang is. Al sinds het einde van Bretton Woods is er veel inflatie geweest, maar nu gaan de ontwikkelingen in een hoger tempo. Ron Paul vreest dat men uiteindelijk het vertrouwen gaat verliezen in valuta en dat er een vlucht zal ontstaan richting tastbare bezittingen als vastgoed en GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Rusland heeft in tien jaar tijd 570 ton GOUD gekocht

Rusland heeft van 2002 tot en met 2012 in totaal 570 ton GOUD gekocht, zo blijkt uit data van de World Gold Council. Rusland begin eind 2005 actief GOUD te kopen en sindsdien is haar GOUDvoorraad aangegroeid van iets meer dan 200 naar bijna 958 ton GOUD. Met GOUD dekt de Russische centrale bank zich af tegen waardeverlies van buitenlandse valutareserves.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

GOUD en zilver report (Week 6)

Een kort overzicht van het nieuws in de GOUD- en zilvermarkt van de afgelopen week. De GOUDprijs in € steeg met 2%, de zilverprijs bleef vlak. In dollars werd zilver iets goedkoper en bleef de GOUDprijs vrijwel gelijk op $1667 per troy ounce. In euro's betaalt men op het moment van schrijven €1.247,63 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs