Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 5476 tot 5480
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Monteurs vinden $300.000 aan GOUD onder vloer

In een huis in Sacramento, Californië, is voor $300.000 aan GOUD gevonden toen monteurs een nieuw verwarming- en koelsysteem aan het installeren waren. De vondst bestond uit twaalf glazen potjes die volledig gevuld waren met GOUDstof. De eigenaar van de woning kon niet geloven wat hij zag. Bij de eerste aanblik vermoedde de man al dat het om GOUD ging.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Rob McEwen: “Zilver knalt naar $ 200, GOUD richting $ 5.000 in de volgende 4 jaar”

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

McEwen windt er geen doekjes om: volgend jaar zal GOUD de grens van 2000 dollar doorbreken, terwijl zilver op hetzelfde ogenblik door de barrière van 50 dollar schiet.

Voor de langere termijn houdt Rob McEwen vast aan zijn projecties, waarbij GOUD richting 5000 dollar zal stijgen in de volgende 4 jaren. Voor zilver ziet McEwen de prijs richting 200 dollar schieten.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

De vraag naar GOUD stijgt enorm

Een aantal grote investeerders in de financiële wereld zijn druk bezig om hun GOUDposities te vergroten. De GOUD ETF’s (Exchange-Traded Funds ofwel GOUDfondsen) hebben gezamenlijk inmiddels voor een record van 145.1 miljard dollar aan GOUD op de balans staan. Dat is meer dat menig land als GOUDreserve heeft. Alleen de Verenigde Staten en Duitsland hebben een grotere GOUDbalans.

Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Monteurs vinden 300.000 dollar aan GOUD onder vloer

Tijdens het installeren van een nieuw verwarmings- en koelsysteem in Sacramento, Florida, deden twee monteurs een wel heel bijzondere ontdekking. Ze vonden voor 300.000 dollar aan GOUD onder een woningvloer.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Turkije exporteert GOUD naar Iran in ruil voor aardgas

Turkije heeft afgelopen week bekend gemaakt dat de toename van de export van GOUD een directe relatie heeft met de import van aardgas uit Iran. Het GOUD dient als alternatief betaalmiddel, omdat Iran vanwege de Westerse sancties zeer beperkt toegang heeft tot het internationale SWIFT betalingssysteem. Door aardgas af te nemen van Iran neemt Turkije afstand van het Amerikaanse en Europese handelsembargo dat de afname van olie en gas van Iran verbiedt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$