EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5481 tot 5485 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Grafiek: Wisselkoersen tegenover de GOUDprijs

Wie de wisselkoersen in de gaten houdt ziet dat deze altijd binnen een bepaalde bandbreedte blijven bewegen. Woorden als 'eurocrisis' en 'dollarcrisis' beginnen dan ook pas te vallen als de wisselkoers een extreme waarde laat zien. Maar als we dollars vergelijken met GOUD zien we dat deze valuta (en dus ook de andere) gestaag aan koopkracht verloren hebben sinds 2000.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Gewicht & Waarde: De monetaire eenheid

De meeste tastbare fysieke goederen worden per gewicht verhandeld. Door gebruik te maken van gewichten (massa-eenheden) kunnen contracten gestandaardiseerd worden. Daarom vindt de meeste handel plaats in de gewichtseenheden zoals tonnen, kilo’s, grammen, ponden, ect. GOUD en zilver zijn hierop geen uitzondering. Ook zij worden verhandeld per gewicht. Welk gewicht gebruik wordt om de handel in te laten plaatsvinden, maakt geen verschil. Aangenomen dat GOUD een betaalmiddel is, dan maakt het niet uit of een uitstekend maatpak verkocht wordt voor een troy ounce GOUD of voor 31.10 gram, beide prijzen zijn hetzelfde.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Indische ETF’s houden 40 ton GOUD aan

5 jaar na de introductie van de eerste GOUD-ETF in India bezitten de 14 ETF's in het totaal al 40 ton GOUD volgens BullionStreet.

5 jaar na de introductie van de eerste GOUD-ETF in India bezitten de 14 ETF's in het totaal al 40 ton GOUD volgens BullionStreet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Chinese GOUDhonger is niet te stoppen!

De Chinese bevolking importeerde in december 2012 voor 114,372 ton GOUD uit Hong Kong. Voor heel 2012 kwam de totale import uit Hong Kong uit op 832 ton, een nieuw record en een stijging van 97 %. De netto import (er gaat ook GOUD van China naar Hong Kong) bedroeg in 2012 557,478 ton, een stijging van 47 %.

De Chinese GOUDimport stevent zo af op zo’n 1.000 ton per jaar. Dit zijn sterke cijfers. De appetijt naar GOUD bij de Chinese bevolking neemt toe, zowel voor juwelen als voor investeringen. Volgende week wordt bekend gemaakt of China India voorbij gestoken heeft als grootste consument van GOUD ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Deur gaat dicht voor GOUDfraude

Vanwege de toenemende fraude in de GOUDsector wil de regering verbieden dat grote hoeveelheden GOUD alleen nog met contant geld aangekocht worden. Dat berichten de Coreliokranten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs