Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 5486 tot 5490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

TA: GOUD hervat opwaartse trend

Aanhangers van technische analyse zullen enthousiast zijn over onderstaande grafiek. De GOUDprijs heeft een opwaartse uitbraak gemaakt. Op de wekelijkse kaart maakte GOUD een top in augustus 2011 waarna het in een correctie-/consolidatiefase terecht kwam. Het maakte een dalende driehoek. Dit betekent steeds lagere prijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Prijzen GOUD en zilver onderuit bij opening COMEX

De prijzen van GOUD en zilver ging bij het openen van de handel op de COMEX plotseling onderuit. De reden: een plotselinge verkoopgolf van een kleine 8.000 contracten GOUD en een minstens zo grote hoeveelheid contracten zilver. Doordat deze contracten in zeer korte tijd de markt overspoelden zakte de prijs behoorlijk weg. De GOUDprijs zakte in twee minuten van €1346 naar €1335 per troy ounce en ging daarna nog eens €10 omlaag. De zilverprijs ging van €843 naar €833 per kilo en zakte een uur later nog verder tot €821 per kilo.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Zorgen over Nederlandse GOUDstaven

Een deel van de Tweede Kamer wil opheldering over de Nederlandse GOUDvoorraad, die grotendeels in het buitenland wordt bewaard.

SP en CDA willen weten of de GOUDstaven er nog wel echt liggen, blijkt uit Kamervragen die de twee partijen hebben gesteld.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

US mint verkoop in november meer GOUDen munten

Beleggers wereldwijd kochten in november meer GOUDen munten van de United States Mint dan in de maanden ervoor. Deze week maakte de US Mint de balans op en zag het vooral de populariteit van GOUDen Eagle en GOUDen Buffalo toenemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Flashcrash in zilver volgens Kitco?

Afgelopen week zagen we dat de GOUDprijs drie dagen op rij kortstondig flink onderuit ging, om vervolgens weer te herstellen alsof er niets aan de hand was. Of het nou ging om een echte flashcrash of een bug weten we niet. Afgelopen maandag was het opnieuw raak, maar dit keer was het vooral de zilverprijs die flink onderuit ging. SilverDoctors was er op tijd bij om de flashcrash in zilver van 6,7% vast te leggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$