Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 56 tot 60
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

GOUDprijs kan verder stijgen tegenover olieprijs

De GOUDprijs nadert de $1.1300 per troy ounce en staat daarmee op het hoogste niveau in negen maanden. Zorgen over de groei van de Amerikaanse economie en opgelopen geopolitieke spanningen met Noord-Korea hebben de prijs van het edelmetaal een impuls gegeven, maar volgens sommige experts kan de GOUDprijs nog veel verder stijgen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

Amerikaanse minister van Financiën inspecteert GOUD Fort Knox

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft onlangs een bezoek gebracht aan Fort Knox, de militaire basis waar 60% van de nationale GOUDvoorraad opgeslagen ligt. Het bezoek is opmerkelijk, omdat er sinds de opening van de GOUDkluis in 1936 nog maar twee keer eerder een minister van Financiën op bezoek is geweest om de GOUDvoorraad te inspecteren.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

GOUD, tot vervelens toe

De zomer van 2017 zal een zomer zijn die beleggers in crypto-currencies niet snel zullen vergeten: daar waar een bitcoin in juli nog rond de 2000 USD noteerde, is die koers vandaag meer dan verdubbeld, tot 4400 USD. Wij hebben onze abonnees alvast de raad gegeven om winst te nemen bij zo’n uitzonderlijke verhogingen, want dit is duidelijk bubble-terrein – een reële economische groei ging er niet mee gepaard.

Langs de andere kant kan men zich evenwel de vraag stellen voor welke asset class dat eigenlijk wél nog geldt. Zitten aandelen dan niet in een bubble? Of obligaties? Of vastgoed? Mij lijkt het zo te zijn dat alles veel te duur is, en het er vandaag de dag eerder op aankomt te kunnen inschatten wat bij een correctie of crash minder waarde zal verliezen dan de rest. En doe je die oefening, dan is er één asset class waar niemand schijnt mee bezig te zijn: liquiditeit zelf.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Prijs van GOUD stijgt naar hoogste niveau van dit jaar

De GOUDprijs steeg vrijdag tot het hoogste niveau van dit jaar. Voor een troy ounce (31,1 gram) moest bijna 1300 dollar worden betaald.

Beleggers zoeken veilige geachte bestemmingen zoals GOUD op vanwege de politieke onrust in de Verenigde Staten en de terreur in Spanje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Kan GOUD kanker genezen?

Er verscheen een interessant wetenschappelijk artikel in het chemisch vakblad Angewandte Chemie: onderzoekers van de universiteit van Edinburgh hebben ontdekt dat GOUD de groei van longkankercellen kan tegenhouden, zonder gezond weefsel te schaden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$