Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 5501 tot 5505
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 30 november 2012

Infographic: De ondergrondse GOUDvoorraden

VisualCapitalist heeft in opdracht van Natural Resource Holdings een overzicht gemaakt van de ondergrondse GOUDreserves. De infographic laat zien in welke werelddelen het meeste GOUD in de grond zit, waar de grootste GOUDmijnen zich bevinden en hoeveel ondergrondse GOUDreserves nog niet aangeboord zijn.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Sancties Iran goed nieuws voor handel in GOUD

Johan Cruijff zei het altijd al: “Ieder nadeel heb z’n voordeel”. Dit gezegde gaat ook op wanneer we kijken naar het volgende: de sancties die de Verenigde Staten en Europa hebben opgelegd aan Iran, omdat het land weigerde te voldoen aan de eis van de Veiligheidsraad om te stoppen met het verrijken van uranium, heeft een bijwerking. De geldstromen van Iran zijn grotendeels aan banden gelegd. Hiermee moest de handel worden bemoeilijkt. Inmiddels is duidelijk dat er nu handel wordt gedreven met een ander middel: GOUD!

Bron: 925.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

Omdat de beurs pre-crisis is, omdat uw creditcard zucht onder de kerstdrift van uw eega en u hem eerder moet plunderen en omdat grijs met 50 tinten Audi een merk geworden is.

Ooit, lang geleden in de winter van 2011 schreven we dat GOUD zó 2010 was. Niets bleek minder waar. In dees’ tijden van crisis waarin u zelfs met middelbare school-economie het einde der tijden voorspelt, kiest men voor zekerheid. Hence: de GOUDprijs stijgt. En blijft stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

GOUD- en zilvermijnen doen het beter dan fysiek GOUD/zilver

De beste manier om de prestaties van GOUD te vergelijken met de GOUDmijnen (HUI index) te delen door de GOUDprijs (Gold Spot index). Als deze ratio daalt, doet GOUD het beter dan de GOUDmijnen en omgekeerd.

En zoals dit met alle beleggingen gaat, is geen enkele trend eeuwig. Zo is ook deze trend gedaald. Sinds enkele maanden kort doen de GOUDmijnen het dus weer beter dan GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Grafiek: Populariteit GOUD het grootst in Azië

Jeff Clark van Casey Research heeft een nieuw artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat het bezit van GOUD in China en India veel belangrijker wordt gevonden dan in de 'Westerse' landen. In China is de vraag naar GOUD sinds 2007 met 27% per jaar gestegen. Haar aandeel in de wereldwijde vraag naar GOUD nam gedurende die periode toe van 10 tot 21 procent, terwijl de prijs in de tussentijd alleen maar gestegen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$