EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5501 tot 5505 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Indische ETF’s houden 40 ton GOUD aan

5 jaar na de introductie van de eerste GOUD-ETF in India bezitten de 14 ETF's in het totaal al 40 ton GOUD volgens BullionStreet.

5 jaar na de introductie van de eerste GOUD-ETF in India bezitten de 14 ETF's in het totaal al 40 ton GOUD volgens BullionStreet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Chinese GOUDhonger is niet te stoppen!

De Chinese bevolking importeerde in december 2012 voor 114,372 ton GOUD uit Hong Kong. Voor heel 2012 kwam de totale import uit Hong Kong uit op 832 ton, een nieuw record en een stijging van 97 %. De netto import (er gaat ook GOUD van China naar Hong Kong) bedroeg in 2012 557,478 ton, een stijging van 47 %.

De Chinese GOUDimport stevent zo af op zo’n 1.000 ton per jaar. Dit zijn sterke cijfers. De appetijt naar GOUD bij de Chinese bevolking neemt toe, zowel voor juwelen als voor investeringen. Volgende week wordt bekend gemaakt of China India voorbij gestoken heeft als grootste consument van GOUD ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Deur gaat dicht voor GOUDfraude

Vanwege de toenemende fraude in de GOUDsector wil de regering verbieden dat grote hoeveelheden GOUD alleen nog met contant geld aangekocht worden. Dat berichten de Coreliokranten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2013

Platinaprijs op hoogste punt in 17 maanden

De platinaprijs is vandaag gestegen naar het hoogste niveau in zeventien maanden tijd. Op het moment van schrijven kost het edelmetaal $1.734 per troy ounce, een premie van bijna $60 boven de GOUDprijs.  Het afgelopen jaar was GOUD voor het eerst sinds lange tijd weer duurder dan platina. De stijgende platinaprijs is volgens Kitco voornamelijk toe te schrijven aan zorgen rondom de platinaproductie in Zuid-Afrika. Veel van het jaarlijkse aanbod van dit edelmetaal is afkomstig uit dit land. Vorig jaar werd het werk in verschillende platinamijnen onderbroken, omdat mijnwerkers een hoger loon eisten.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Platinaprijs op hoogste punt in 17 maanden

Platina was enige tijd goedkoper dan GOUD, maar als gevolg van een tegenvallende mijnproductie is het edelmetaal inmiddels weer duurder dan GOUD. De prijs van een troy ounce platina steeg naar $1.734, waardoor het grijze edelmetaal nu bijna $60 duurder is dan GOUD. Steeds meer beleggers anticiperen op deze ontwikkeling door platina te kopen. Daarmee drijven ze de prijs mogelijk verder op.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs