EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5506 tot 5510 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Zerohedge: Dit is de reden waarom GOUD en Europese aandelen achterblijven op de VS

Het zal de aandachtige lezer niet ontgaan zijn. GOUD zit al maanden in een zijwaarts handelspatroon. Maar ook Europese aandelen zitten opnieuw in de hoek waar de klappen worden uitgedeeld.

Hoe heeft dit alles verband? Zerohedge kwam tot een opmerkelijke vaststelling. Sinds de aflossing van de LTRO programma’s in Europa is het balanstotaal van de belangrijkste globale centrale banken aan het krimpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Dow/Gold doorbreekt neerwaarts trendkanaal

De Dow/Gold ratio wordt gebruikt om te bekijken hoe de Dow Jones presteert in echt geld, met andere woorden in GOUD en niet in dollars. Dit geeft een totaal ander beeld. In GOUD zit de Dow Jones al 13 jaar in een berenmarkt. Maar daar lijkt precies verandering in te komen.

GOUDkevers zullen het niet graag zien, maar de Dow/Gold ratio heeft zijn neerwaartse trend opwaarts doorbroken. In 1999 had je nog 44,8 ounces GOUD nodig om 1 keer de Dow Jones te kopen. Dertien jaar later was dit gezakt naar 6 à 7 ounces GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Jim Rickards bespreekt de mogelijke ‘bull run’ voor GOUD

Jim Rickards groeide op korte termijn uit tot een autoriteit op vlak van het monetair reilen en zeilen in de wereld. Hierdoor heeft hij ook een uitgesproken mening over de GOUDmarkt.

In een recent interview met Lauren Lyster op de Daily Ticker kwamen de nieuwste ontwikkelingen aan bod zoals de repatriëring van GOUD bij enkele vooraanstaande Westerse landen, maar ook de aanstaande re-allocatie van de institutionele financiële sector naar GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Marktkapitalisatie GOUDmijnaandelen lager dan waarde GOUDreserves

Dat de GOUDmijnaandelen ondergewaardeerd zijn is een open deur intrappen. Maar als deze aandelen onder de waarde van hun GOUDreserves noteren, zijn ze wel heel goedkoop zegt Daily Trade Alert. Veel van deze mijnbedrijven hebben ook nog probable reserves en produceren ook nog bijproducten zoals koper, lood, zink,... Dat krijg je er vandaag allemaal gratis bij.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs