Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 5506 tot 5510
Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

De geheime terugkeer naar de GOUD Standaard

Een geheime groep topbankiers zullen GOUD als de nieuwe munt installeren op 1 januari 2013. Centrale banken en overheden kopen GOUD met tonnen tergelijkertijd …

Als je over enige dollars beschikt, leer je hier hoe je je nu moet voorbereiden en 670% meevaller op zak steken als GOUD stijgt naar historische hoogten.

--- --- ---

Tot zover het bericht dat al een aantal keren in mijn mailbox terecht kwam. Volgens de bijhorende video zou het de B.I.S. te Bazel, de centrale bank van de centrale banken, achter deze operatie zitten.

[...]

 

Bron: niburu.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Waar is het Nederlandse GOUD?

Liefst 90 procent van het Nederlandse GOUD ligt in buitenlandse kluizen, bijvoorbeeld bij de Federal Reserve in New York. De totale GOUDreserve van Nederland was altijd geheim. De bulk van het GOUD ligt verder voor zover bekend opgeslagen bij de Bank of England en de Bank of Canada in Ottawa en is daar in de jaren dertig naartoe gebracht, ‘met het oog op een eventuele Duitse inval’.

Nederland heeft een GOUDreserve van ongeveer 612 ton, ter waarde van zo’n 24 miljard euro. Slechts een tiende daarvan, zo’n 67 ton, ligt bij De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Legt China het fundament voor een GOUDstandaard?

Op de website van Goldseek verscheen een korte analyse van Vin Maru over de GOUDaankopen die China doet. China past diversificatie toe op haar buitenlandse reserves door steeds meer GOUD te kopen. Tegelijkertijd blijft het haar munt goedkoop houden door een koppeling aan de Amerikaanse dollar. Wat is de strategie van China?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

TA: GOUD hervat opwaartse trend

Aanhangers van technische analyse zullen enthousiast zijn over onderstaande grafiek. De GOUDprijs heeft een opwaartse uitbraak gemaakt. Op de wekelijkse kaart maakte GOUD een top in augustus 2011 waarna het in een correctie-/consolidatiefase terecht kwam. Het maakte een dalende driehoek. Dit betekent steeds lagere prijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 28 november 2012

Prijzen GOUD en zilver onderuit bij opening COMEX

De prijzen van GOUD en zilver ging bij het openen van de handel op de COMEX plotseling onderuit. De reden: een plotselinge verkoopgolf van een kleine 8.000 contracten GOUD en een minstens zo grote hoeveelheid contracten zilver. Doordat deze contracten in zeer korte tijd de markt overspoelden zakte de prijs behoorlijk weg. De GOUDprijs zakte in twee minuten van €1346 naar €1335 per troy ounce en ging daarna nog eens €10 omlaag. De zilverprijs ging van €843 naar €833 per kilo en zakte een uur later nog verder tot €821 per kilo.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$