Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 5511 tot 5515
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

GFMS: Rapport zilvermarkt november 2012

Zoals de World Gold Council regelmatig rapporten uitbrengt over de stand van zaken op de GOUDmarkt, zo bericht het GFMS van Thomson Reuters over de zilvermarkt. In een recent vrijgegeven rapport over de maand november maakt het GFMS de industriële vraag naar zilver inzichtelijk. Het GFMS verwacht dat de industriële vraag pas in 2014 weer zal aantrekken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Optiemarkten geven GOUD extra ‘punch’

Het sentiment voor het GOUD bij de analisten van de grote banken en beurshuizen wordt steeds optimistischer. Tom Kendall, de meest betrouwbare voorspeller van de GOUDprijs in de afgelopen twee jaar, ziet volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg de GOUDprijs volgend jaar gemiddeld 1.880 dollar bedragen.

Jochen Hitzelfd van UnicCredit, die het op één na beste track record heeft, heeft een objectief van 1.950 dollar (inclusief ruimte voor een verrassing in positieve zin). Deutsche Bank AG’s Daniel Brebner is de  nummer 3 en hij ziet de GOUDprijs in Q3 van 2013 op 2.300 dollar staan!

Bron: Solidor.com
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nieuw Socialisme

Na correctie voor schulden en inflatie blijkt dat per saldo niemand rijker is geworden. Ze kunnen in het algemeen welgestelder zijn geworden. Maar, sommigen zijn enorm veel rijker geworden. Over het geheel genomen, als de schulden van het verleden worden bijgeteld, is het land helemaal niet rijker geworden. Sinds het einde van de GOUDen standaard in 1971, zijn de netto lonen na belastingen, per hoofd van de bevolking niet meer gegroeid. “Gemiddeld zijn we niet rijker geworden over de afgelopen 40 jaar …”

[...]

Bron: goedgevoel.be
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nieuw: haar kleuren met 100 gram puur GOUD

Wie hunkert naar echte GOUDen lokken heeft hopelijk bergen geduld op overschot. Eerst moeten de haren namelijk gebleekt worden tot ze wit zijn om ze vervolgens meer dan zeven uur te kleuren vooraleer de eerste toetsen GOUD zichtbaar zijn. Wil je volwaardige GOUDen lokken, dan moet je maar liefst twee weken wachten.

De splinternieuwe haarkleur heeft bovendien een bizarre bijwerking. Het haar zal namelijk fluorood oplichten onder uv-lampen. Leuk extraatje voor echte feestbeesten. De rode kleur is het resultaat van GOUDen nanopartikels die reageren met de haarvezels.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Soros koopt GOUD en ziet hogere prijzen

De GOUDen rally lijkt na 12 jaar van stijgende prijzen nog niet aan het einde van zijn Latijn. Grote goldbugs zoals John Paulsen en George Soros verhogen hun investeringen in GOUD tot het hoogste niveau ooit.

Zij zien de GOUDprijs dan ook verder toenemen door de blijvende drang naar meer quantitative easing om de economie terug op sleeptouw te nemen, zowel in Amerika, Europa als China en Japan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$