EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5511 tot 5515 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

In Iran is het momenteel vechten om GOUD

vechten om GOUDHele oorlogen worden er gevoerd om olie en andere grondstoffen, maar in Iran vecht men om de meest waardevolle grondstof ter wereld: GOUD! De Centrale Bank van Iran heeft speciale filialen geopend waar inwoners van het land GOUDen munten kunnen kopen. Door de vele sancties die er tegen Iran zijn afgekondigd zijn er weinig middelen waarin de inwoners kunnen investeren. Om deze reden wil Iran het makkelijk maken om GOUD te kopen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

China lanceert een met GOUD gedekte wereld munt

According to the article, China is recasting all of their gold reserves into small one kilo bars in order to issue a new “gold-backed” currency. Many say this will disrupt global trade and will eventually cause a collapse of the US dollar.

There can be no doubt that the US dollar will soon be history. China is recasting all of their gold reserves into small one kilo bars in order to issue a new ‘gold backed’ global currency. This is surely a strategic part of their recent push to sign new trade agreements with Russia, Japan, Chile, Brazil, India, and Iran. The cat is now out of the bag, the US will be given the ‘bums rush’ by the largest trading nations in the world and the dollar will go down in flames. GATA now estimates that 80% of the gold that investors believe they have in allocated accounts is long gone, the majority of it probably wound up in China.

Lees verder op worldtruth.tv
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Alles wat je moet weten over GOUD in 1 grafiek

Morgan Stanley stelde een grafiek samen waarin alles vervat staat over het gebruik van GOUD. Het geeft een overzicht van de laatste 7 jaar en een voorspelling van de komende 5 jaar. Hoe zet de evolutie van GOUD zich verder in de maatschappij?

Ondanks het feit dat GOUD geen echt geld wordt genoemd, wordt het wel massaal gekocht door de centrale banken. En ondanks dat er vele zijn die GOUD nutteloos noemen, wordt het toch veelvoudig gebruikt in de industrie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

'Wereld is geruisloos teruggekeerd naar een internationale GOUDstandaard'

Het globaal economisch systeem beweegt opnieuw in de richting van een de facto GOUDstandaard. De centrale banken van de wereld vergroten immers hun GOUDreserves terwijl ze de vier grote fiatmunten (de dollar, euro, pond sterling en yen) in toenemende mate dumpen, schrijft Ambrose Evans-Pritchard in The Daily Telegraph.

Er wordt relatief weinig over gezegd, maar China en andere opkomende economieën zoeken steeds vaker hun toevlucht in GOUD. Rusland streeft openlijk een GOUDproportie van 10 procent van zijn totale reserves na, terwijl de Duitsers n de komende jaren honderden tonnen GOUD uit het buitenland zullen repatriëren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Nepal verhoogt belasting op GOUD

Nepal heeft de belasting op GOUD met 30% verhoogd naar 3.600 roepies per tola, een standaardgewicht dat gelijk staat aan iets meer dan 11,6 gram. De belastingverhoging moet het prijsverschil tussen GOUD in Nepal en India verkleinen en daarmee de smokkel van GOUD richting India ontmoedigen. In Nepal kunnen juweliers onvoldoende GOUD vinden om aan de vraag te voldoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs