Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5516 tot 5520
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Bouterse laat GOUDmijnen opdraaien voor Surinaamse verzorgingsstaat

Het Surinaamse staatshoofd Desi Bouterse zei positief gestemd te zijn over de economische ontwikkeling van zijn land in het nieuwe jaar, zo berichtte het ANP dinsdag. Tijdens de nieuwjaarstoespraak verwees Bouterse naar de overeenkomst die hij gesloten heeft met de GOUDmijnen in Suriname. Maar liefst 58% van de opbrengt uit de GOUDwinning zal worden afgedragen aan de overheid.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 januari 2013

GOUD stijgt 20% in Japanse yen

De GOUDprijs steeg in 2012 met een kleine 7% in Amerikaanse dollars en met slechts 5% in euro's, weinig reden tot vreugde voor de GOUDbelegger. Toch bewijst het edelmetaal zich keer op keer als de waarde van een valuta ondermijnd wordt. De GOUDprijs ging in de Japanse yen met maar liefst 20,68% omhoog in 2012!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 31 december 2012

Bill Haynes: "Mensen kopen gigantische hoeveelheid GOUD en zilver"

Bill Haynes, directeur van één van de oudste edelmetaal handelaren in de VS, zei tegen Eric King van King World News dat er rond de kerstdagen ongekend veel GOUD en zilver verkocht is. Zijn bedrijf, CMI Gold & Silver, verkocht in de drie dagen van de kerstperiode meer edelmetaal dan het in de afgelopen jaren in een week tijd wist te verkopen. Er was zelfs een klant bij die voor $6,8 miljoen aan edelmetaal bestelde.

Bron: nos.nl
Geplaatst: maandag 31 december 2012

Drie kilo GOUD voor dood VS-ambassadeur

De tak van Al-Qaida in Jemen belooft drie kilo GOUD aan de moordenaar van de Amerikaanse ambassadeur in dat land. Dat is omgerekend naar de GOUDkoers ruim 120.000 euro. Als je een Amerikaanse soldaat doodt kun je 17.000 euro bijschrijven.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Michael Pento: "GOUDprijs naar $10.000/oz"

Eric King van King World News sprak eerder deze week met vermogensbeheerder Michael Pento over de recente ontwikkelingen die van invloed zijn op de GOUDprijs. Volgens Pento, directeur van Pento Portfolio Strategies, zal de GOUDprijs vroeg of laat de $10.000 per troy ounce doorbreken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$