Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 5521 tot 5525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Rob McEwen: “Zilver knalt naar $ 200, GOUD richting $ 5.000 in de volgende 4 jaar”

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

McEwen windt er geen doekjes om: volgend jaar zal GOUD de grens van 2000 dollar doorbreken, terwijl zilver op hetzelfde ogenblik door de barrière van 50 dollar schiet.

Voor de langere termijn houdt Rob McEwen vast aan zijn projecties, waarbij GOUD richting 5000 dollar zal stijgen in de volgende 4 jaren. Voor zilver ziet McEwen de prijs richting 200 dollar schieten.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

De vraag naar GOUD stijgt enorm

Een aantal grote investeerders in de financiële wereld zijn druk bezig om hun GOUDposities te vergroten. De GOUD ETF’s (Exchange-Traded Funds ofwel GOUDfondsen) hebben gezamenlijk inmiddels voor een record van 145.1 miljard dollar aan GOUD op de balans staan. Dat is meer dat menig land als GOUDreserve heeft. Alleen de Verenigde Staten en Duitsland hebben een grotere GOUDbalans.

Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Monteurs vinden 300.000 dollar aan GOUD onder vloer

Tijdens het installeren van een nieuw verwarmings- en koelsysteem in Sacramento, Florida, deden twee monteurs een wel heel bijzondere ontdekking. Ze vonden voor 300.000 dollar aan GOUD onder een woningvloer.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Turkije exporteert GOUD naar Iran in ruil voor aardgas

Turkije heeft afgelopen week bekend gemaakt dat de toename van de export van GOUD een directe relatie heeft met de import van aardgas uit Iran. Het GOUD dient als alternatief betaalmiddel, omdat Iran vanwege de Westerse sancties zeer beperkt toegang heeft tot het internationale SWIFT betalingssysteem. Door aardgas af te nemen van Iran neemt Turkije afstand van het Amerikaanse en Europese handelsembargo dat de afname van olie en gas van Iran verbiedt.

Bron: optieblog.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

GOUD: recordprijzen voor 2013 verwacht

GOUD stijgt al twaalf jaar aan één stuk door. Dat is een record en het lijkt er op dat er nog tenminste één jaar aan deze opmars kan worden toegevoegd.

Volgens 16 analisten, gepolst door Bloomberg, is de verwachting dat GOUD komend jaar elk kwartaal zal stijgen. Aan het einde van 2013 zal de GOUDprijs dan rond de 1,925 dollar per ounce noteren; een premie van 11 procent als wordt gekeken naar de huidige koers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$