EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
25
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5541 tot 5545 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

EXCLUSIEF: GATA’s GOUDmanipulatie in 2013!

Bill Murphy en Chris Powell gaven tijdens de 2013 Vancouver Resource Investors Conference een volledige nieuwe presentatie over de manipulaties in de GOUDmarkt.

We hebben de exclusieve beelden van de presentatie kunnen strikken: een dik half uur onversneden GATA info van de bron!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

James Turk: ‘Centrale banken verliezen het gevecht tegen GOUD en zilver’

James Turk was te gast bij het programma Peak Prosperity van Chris Martenson. Turk hamert er andermaal op dat GOUD en zilver GEEN belegging is!

James Turk was te gast bij het programma Peak Prosperity van Chris Martenson. Turk hamert er andermaal op dat GOUD en zilver GEEN belegging is!

GOUD en zilver zijn monetaire activa waartegen de centrale bankiers al decennia een gevecht voeren.

Maar dit gevecht zijn de centrale banken aan het verliezen volgens James Turk. Die prijsonderdrukking zal eindigen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Faber aan het adres van Shiller: hou uw dollars, ik hou mijn GOUD!

Robert Shiller, de mede-uitvinder van de S&P/Case-Shiller index (die de evolutie van de prijzen op de Amerikaanse vastgoedmarkt volgt), had onlangs het lef om Marc Faber, de uitgever van het Gloom, Boom & Doom rapport, aan te vallen op diens voorkeur voor GOUD.

Maar Faber, die niet op zijn mondje is gevallen, diende zijn aanvaller meteen van wederwoord. Hij neemt de handschoen aan en gaf deze boodschap aan Shiller: hou uw dollars, ik hou mijn GOUD. Ik ben er zeker van dat mijn GOUD niet als eerste richting nulwaarde zal gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

GOUD voorraad

Het moest er toch een keer van komen. Een aantal Europese landen willen hun GOUD, dat al decennia lang in de Verenigde Staten ligt opgeslagen, terugbrengen binnen de eigen landsgrenzen. Ten tijde van de koude oorlog is, uit vrees voor een bezetting door de Sovjet Unie, het meeste Europese GOUD naar de andere kant van de oceaan verscheept. Het grootste deel van het Nederlandse GOUD ligt daar al opgeslagen sinds het einde van de jaren dertig omdat men toen terecht vreesde voor een aanval door nazi-Duitsland. Nu er van dit soort dreigingen geen sprake meer is wordt de roep om het GOUD terug te halen steeds luider.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2013

Turken kopen GOUD voor hun centrale bank

Turkije is een land waar ook veel GOUD gebruikt wordt. Denk maar aan de betaling met GOUD aan Iran in plaats voor olie. Vorig jaar namen spaarrekeningen gedekt door GOUD een hoge vlucht met een stijging die 3 keer groter was dan gewone spaarrekeningen.

De Turkse centrale bank speelt een speciale rol in dit alles. Het gaf de banken toestemming om GOUD aan te kopen.  De reserves die de banken mochten aanhouden in GOUD werden vorig jaar al opgetrokken van 10 % naar 30 % en de bevolking werd aangemoedigd om hun GOUD te deponeren bij de nationale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs