Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 5546 tot 5550
Bron: transport-online
Geplaatst: zaterdag 1 december 2012

Omvangrijke GOUDroof in de haven van Curaçao

Een GOUDtransport uit Guyana is vrijdagochtend vroeg overvallen in de haven van Willemstad op Curaçao. Daarbij werden zeventig staven GOUD met een gewicht van 216 kilo buitgemaakt. Het GOUD heeft een geschatte dagwaarde van negen miljoen euro. Bij de overval raakte een Guyaans bemanningslid gewond aan zijn hoofd.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 30 november 2012

Paul van Eeden: 'GOUD is overgewaardeerd'

The Gold Report publiceerde deze week een interview met Paul van Eeden. Hij zegt een andere kijk op GOUD te hebben dan de meeste 'goldbugs', maar is desondanks even enthousiast over het glimmende gele edelmetaal. Volgens van Eeden is het de totale geldhoeveelheid een betere indicator om naar te kijken dan de inflatie. Volgens zijn berekeningen zou de GOUDprijs nu ongeveer $900 in plaats van $1700 per troy ounce moeten zijn. Volgens van Eeden verklaart de verwachting van toekomstige geldgroei dit verschil.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 30 november 2012

Infographic: De ondergrondse GOUDvoorraden

VisualCapitalist heeft in opdracht van Natural Resource Holdings een overzicht gemaakt van de ondergrondse GOUDreserves. De infographic laat zien in welke werelddelen het meeste GOUD in de grond zit, waar de grootste GOUDmijnen zich bevinden en hoeveel ondergrondse GOUDreserves nog niet aangeboord zijn.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Sancties Iran goed nieuws voor handel in GOUD

Johan Cruijff zei het altijd al: “Ieder nadeel heb z’n voordeel”. Dit gezegde gaat ook op wanneer we kijken naar het volgende: de sancties die de Verenigde Staten en Europa hebben opgelegd aan Iran, omdat het land weigerde te voldoen aan de eis van de Veiligheidsraad om te stoppen met het verrijken van uranium, heeft een bijwerking. De geldstromen van Iran zijn grotendeels aan banden gelegd. Hiermee moest de handel worden bemoeilijkt. Inmiddels is duidelijk dat er nu handel wordt gedreven met een ander middel: GOUD!

Bron: 925.nl
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

Omdat de beurs pre-crisis is, omdat uw creditcard zucht onder de kerstdrift van uw eega en u hem eerder moet plunderen en omdat grijs met 50 tinten Audi een merk geworden is.

Ooit, lang geleden in de winter van 2011 schreven we dat GOUD zó 2010 was. Niets bleek minder waar. In dees’ tijden van crisis waarin u zelfs met middelbare school-economie het einde der tijden voorspelt, kiest men voor zekerheid. Hence: de GOUDprijs stijgt. En blijft stijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$