Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5546 tot 5550
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 31 december 2012

Bill Haynes: "Mensen kopen gigantische hoeveelheid GOUD en zilver"

Bill Haynes, directeur van één van de oudste edelmetaal handelaren in de VS, zei tegen Eric King van King World News dat er rond de kerstdagen ongekend veel GOUD en zilver verkocht is. Zijn bedrijf, CMI Gold & Silver, verkocht in de drie dagen van de kerstperiode meer edelmetaal dan het in de afgelopen jaren in een week tijd wist te verkopen. Er was zelfs een klant bij die voor $6,8 miljoen aan edelmetaal bestelde.

Bron: nos.nl
Geplaatst: maandag 31 december 2012

Drie kilo GOUD voor dood VS-ambassadeur

De tak van Al-Qaida in Jemen belooft drie kilo GOUD aan de moordenaar van de Amerikaanse ambassadeur in dat land. Dat is omgerekend naar de GOUDkoers ruim 120.000 euro. Als je een Amerikaanse soldaat doodt kun je 17.000 euro bijschrijven.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Michael Pento: "GOUDprijs naar $10.000/oz"

Eric King van King World News sprak eerder deze week met vermogensbeheerder Michael Pento over de recente ontwikkelingen die van invloed zijn op de GOUDprijs. Volgens Pento, directeur van Pento Portfolio Strategies, zal de GOUDprijs vroeg of laat de $10.000 per troy ounce doorbreken.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

GOUD teleurstellend het jaar uit

2012 is zo goed als voorbij, waarin de prijs van GOUD mooie dingen heeft laten zien. Zo hebben we in oktober bijna de 1800 dollar grens aangetikt, en werd er zelfs al door diverse analisten gesproken over de magische 2000 dollar grens dat die in 2012 zal worden behaald. Niets bleek minder waar te zijn: GOUD sluit het jaar weliswaar positief af, maar de eindkoers is toch wel teleurstellend te noemen.

De GOUDkoers van 2012 begon op 1598 dollar per troy ounce. Het edelmetaal staat nu op een koers van 1657 dollar per troy ounce. GOUD is dus wel weer gestegen het afgelopen jaar, maar de verwachtingen zijn toch echt niet waargemaakt. Analisten hadden verwacht dat de GOUDprijs zou gaan oplopen tot ver boven de 1800 dollar, maar door de aanhoudende ellende in Europa en de begrotingsproblemen in Amerika en de fiscal cliff is GOUD ver teruggezakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Vertaling freegold interview met Koenraad Verheyden

Begin oktober vorig jaar werd Koenraad Verheyden geïnterviewd door het Freegoldforum. Koenraad koopt al veertig jaar GOUD en begon dus al met het kopen van GOUD kort na de ontkoppeling van de dollar aan GOUD. Hij is dus echt een expert, die kan meepraten over de ontwikkelingen op het gebied van GOUD en valuta en die vanaf het begin meemaakte hoe de freegold theorie ontstaan is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$