Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5546 tot 5550
Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

China gaat zelf GOUD verwerken

China heeft een grote zak duiten en koopt alles wat los en vast zit. Dit is nodig om in de behoefte te voorzien die het land heeft. China koopt grote hoeveelheden grondstoffen uit het buitenland. Dit kan omdat China een enorme reserve heeft liggen. Ze hebben weinig schulden en veel geld. Ook op het gebied van GOUD hanteert China dezelfde tactiek. Het importeert voornamelijk veel fysiek GOUD uit andere landen. Wellicht komt daar binnenkort echter verandering in als het aan. Als het aan China ligt gaat het in de toekomst zelf namelijk zelf GOUD raffineren.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Willem Middelkoop: GOUD en zilver breken uit in 2013

Zilver en GOUD gaan volgend jaar echt uitbreken. Er is een supersterke bodem gevormd. GOUD stijgt in 2013 naar de 2.000 dollar en de zilverprijs gaat minimaal naar de 40 dollar. Vooral ondergewaardeerde edelmetaalbedrijven zijn nu aantrekkelijk.  Ook aandelen zijn kansrijk. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor volgend jaar.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: woensdag 19 december 2012

Iran smokkelt GOUD om sancties te omzeilen

Vandaag weer een opvallend bericht, welke perfect pas binnen de eerdere berichten over Iran en het gebruik van GOUD om de sancties zoals opgelegd door de Verenigde Staten te ontwijken. Vandaag werd bekend dat Iran vermoedelijk op grote schaal GOUD verkoopt in Afghanistan in ruil voor dollars en olie. Het geld wordt vervolgens gebruik om transacties uit te voeren zodat Iran in de behoefte kan blijven voorzien ondanks de opgelegde sancties.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

Guest Post: GOUD-Waarde-Standaard in wording

De GOUDprijs stijgt al elf jaar en steeds meer mensen die GOUD kopen verwachten dat de prijs zal blijven stijgen. Marketupdate plaatst een ingezonden stuk van www.GOUDstudieforum.com over GOUD en de rol van het edelmetaal ten opzichte van het monetaire systeem.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 17 december 2012

Brodsky: Het is tijd om edelmetaal serieus te overwegen

Op het blog van de website Ritholtz.com verscheen afgelopen week een interessant artikel over de GOUDprijs en de grote ontwikkelingen op de GOUDmarkt van de afgelopen jaren. Het artikel geeft een dermate interessante invalshoek dat ik deze integraal op Marketupdate heb overgenomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$