EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 556 tot 560
Geplaatst op: zondag 16 oktober 2016

Tijd om terug GOUDmijnaandelen te kopen?

GOUDmijnaandelen kenden een verschroeiende rit tussen januari en augustus. Daarna volgde de onvermijdelijke correctie. Begin oktober donderden de GOUDmijnaandelen nog met tientallen procenten naar benden. Is het stilaan tijd om terug tot orde te komen en GOUDmijnaandelen te kopen?

Edelmetaalexpert Michael Ballanger legt in het kort uit waar de GOUDmijnaandelen vandaag staan. Volgens hem staan we dicht bij het einde van de val.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Koersdoel GOUD lager bij UBS

Het koersdoel voor GOUD is deze week door UBS verlaagd. De grootste vermogensbeheerder ter wereld verwacht dat GOUD....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Onze richtlijnen voor GOUD, zilver en GOUDmijnaandelen

De storm is gaan liggen in de GOUD- en zilvermarkt. Maar de onrust onder beleggers is verre van weg. Integendeel, het sentiment draait weer van (voorzichtig) positivisme naar terughoudendheid. De wonden na 5 jaar berenmarkt zijn erg diep.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Om alle schulden te dekken door GOUD moet de GOUDprijs naar $23.000/ounce

Nog niet zo lang geleden vuurde het IMF een waarschuwingssignaal af over de toename van de globale schulden. Je kon hier lezen dat de niet-financiële globale schulden ondertussen zijn opgelopen tot $152.000 miljard. Wat zou de prijs van GOUD zijn als al die schulden gedekt werden door het gele edelmetaal?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij GOUD?

De GOUDkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de GOUDmarkt keerde plotseling terug nadat de GOUDprijs enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de GOUDprijs bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de GOUD- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs