EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5551 tot 5555 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Indiase overheid wil dat bevolking GOUD 'in omloop brengt'

De Indiase regering werkt aan een plan om GOUDrekeningen te koppelen aan een GOUD-ETF. Op die manier zou er meer binnenlands GOUD vrijkomen en hoeft er minder GOUD geïmporteerd te worden. De minister van Financiën wil het GOUD weer in circulatie brengen, een boodschap die bij de bevolking niet lijkt aan te komen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

"Russische centrale bank blijft GOUD kopen"

De Russische centrale bank zal GOUD blijven kopen, ook nu hun doelstelling van 10% GOUD op het balanstotaal van de centrale bank bereikt is. Dat maakte de Russische centrale bankier Alexei Ulyukayev bekend tijdens het World Economic Forum in Davos. Het land bezit nu 958 ton GOUD en staat daarmee op plaats 8 in de wereldwijde ranglijst van GOUDvoorraden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

GOUD naar 4545!

GOUD blijft een fascinerend fenomeen in beleggersland. Zeker nu de crisis maar blijft voortwoekeren en centrale bankiers ongewisse avonturen aangaan, hebben de gold bugs de wind in de zeilen. De GOUDprijs is rap opgelopen. Maar dat gegeven is kennelijk niet genoeg erkenning. GOUD kan nog veel hoger, zeggen ze. Dat kan zo zijn, maar de aangedragen argumentatie is gebaseerd op kolder.

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat GOUD maar een matige belegging is. GOUD levert geen inkomstenstroom op, biedt geen goede inflatiebescherming, is geen veilige haven in tijden van stress en een GOUDen standaard voor geld geeft meer ellende dan plezier. Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat voor GOUD geen plaats zou moeten zijn in een beleggingsportefeuille. Angst voor onzekere uitkomsten van monetaire experimenten is een legitieme reden, maar met garantie tot de hoek.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Hedgefond zet 1/3e vermogen om in fysiek GOUD

Het in Hong Kong gevestigde hedgefonds The Pacific Group zal een derde van haar totaal beheerde vermogen omzetten in fysiek GOUD. Het fonds verwacht dat centrale banken wereldwijd geld zullen blijven bijdrukken om staatsschulden te financieren en zet uit angst voor geldontwaarding alvast $35 miljoen om in fysiek edelmetaal. Met de spotprijs op het moment van schrijven is dat bedrag goed voor bijna 644 kilo aan zuiver GOUD.

Lees verder op beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

India verhoogt importheffing GOUD naar 6%

De Indiase overheid wil de import van GOUD beperken en heeft om die reden de heffing opnieuw verhoogd. In plaats van 4% betaalt men straks 6% op de invoer van zuivere GOUDbaren. Voor onzuivere dore GOUDstaven van 25 kilogram gaat de invoerheffing zelfs van 2 naar 5 procent.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs