EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5556 tot 5560 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

"Ghana overweegt terughalen GOUDvoorraad"

Volgens sommige analisten is Ghana er klaar voor om haar GOUDreserve terug te halen uit Londen en New York. Volgens de centrale bank van Ghana is het land politiek stabiel genoeg om de GOUDvoorraad op eigen bodem op te slaan. De Bank of Ghana zegt dat het geïnspireerd werd door het besluit van de Bundesbank om GOUDstaven terug te halen uit het buitenland.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Dijsselbloem: GOUD kan in buitenland blijven liggen

Minister van Financiën Dijsselbloem ziet geen reden om een deel van het in het buitenland opgeslagen GOUD terug naar Nederland te halen. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.

De Duitse centrale bank maakte vorige week bekend voor 27 miljard euro aan GOUD terug te halen uit het buitenland. De Duitsers willen dat hun eigen land de centrale bewaarplaats van de Duitse GOUDreserve wordt.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

GOUD en de 2000 dollar utopie

Analisten spreken al hele lange tijd over het feit dat GOUD door de 2000 dollar grens heen zou gaan. Eerder werd voorspelt dat GOUD weleens begin 2013 over de magische grens heen zou kunnen stappen, echter is wel gebleken dat de GOUDprijs nog lang niet klaar is deze stap. In plaats van naar boven ging de prijs van GOUD de afgelopen weken naar beneden, en is pas in januari 2013 weer langzaam beginnen op te krabbelen. Of de GOUDprijs binnen afzienbare tijd weer richting de 2000 dollar zal gaan is nog maar de vraag, aangezien eerst een aantal belangrijke grenzen moeten worden overwonnen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

De routebeschrijving voor $25000 GOUD

Robert Fitzwilson legt aan de hand van onderstaande grafiek uit hoe GOUD extreem ondergewaardeerd ten opzichte van de monetaire basis van de dollar. De grafiek berekent de monetaire basis van de dollar (in miljarden dollars) min de waarde van het GOUD (in dollar per ounce).

Het is een andere manier om de verhoudingen in perspectief te plaatsen. Het geeft een duidelijk beeld hoe overgewaardeerd GOUD was late jaren ‘ 70 en hoe ondergewaardeerd GOUD momenteel is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

GOUD je beste bescherming tegen waardevermindering

"GOUD is de perfecte beschermer voor de langzaam eroderende waarde van China's US Treasury portefeuille. Na de Amerikaanse verkiezingen bleek dat het land waarschijnlijk meer op koers ligt naar het Europese economisch model, en dat zal de toevlucht in GOUD versnellen." De meeste mensen bezitten zelfs geen fysiek GOUD. Zij zien dit niet als lange termijn investering om zichzelf en hun zuur verdiende rijkdom te beschermen. Ze hebben geleerd dat GOUD nutteloos is, en geen "intrinsieke waarde" heeft – een verklaring die op zijn best twijfelachtig is. Zodoende, met uitzondering van een relatief kleine groep beleggers die toevallig beter weten, zijn mainstream economen in staat geweest om deze misvatting, dat GOUD nutteloos is, te consolideren.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs