EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5566 tot 5570 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Tekorten bij zilver in aantocht

De meeste beleggers met een interesse voor edelmetalen volgen vandaag hoofdzakelijk nog enkel de prijs van GOUD. Dat is op zich normaal: GOUD is en blijft het vlaggenschip voor het sector. Echter, zilver is compleet uit de aandacht geraakt in de voorbije jaren. De dagelijkse prijsperikelen kunnen zelden nog boeien. Dat was ooit wel anders. In de periode van 2010 en 2011 zaten beleggers dagelijks aan hun schermen gekluisterd om de achtbaan bij zilver van minuut tot minuut op te volgen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

GOUD: uw verzekering tegen het onhoudbare!

GOUD heeft vorig jaar ‘slechts’ een return gerealiseerd van 7 %. Dat was voor vele de perfecte excuus om te verklaren dat de bull market voor GOUD voorbij is. Helaas is er in het huidige monetaire systeem weinig verandert sinds het uitbreken van de financiële crisis.

Over heel de wereld zijn er krachten aan het werk die onhoudbaar zijn (Japan, Eurocrisis, Amerikaanse schulden). En dat is juist de kracht van GOUD, het is een verzekering tegen het barsten van het onhoudbare. Daarom en nog veel meer redenen dat GOUD zal blijven stijgen de komende jaren.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Ook de verkoop van American Eagle Gold munten stijgt fors

De US Mint heeft de verkoop van de American Eagle Silver al stilgelegd omdat de voorraad uitgeput is. Daarnaast heeft de US Mint bekendgemaakt al voor 127.000 ounce GOUD aan American Eagle Gold munten te hebben verkocht. Dit is nu al 67 % meer dan december 2012.

Het is ook evenveel als de totaal verkochte hoeveelheid in januari 2012, en de maand is nog maar net over de helft. Je kan dus best zeggen dat 2013 met een explosie is begonnen voor de vraag naar GOUD en zilver munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Hedgefonds zet een derde van vermogen om in GOUDstaven

Een hedgefonds uit Hong Kong zet een derde van haar totale vermogen om in fysiek GOUD, een bedrag van $35 miljoen. Het fonds verwacht dat centrale banken door zullen gaan met het bijdrukken van geld en zoekt daarom dekking in fysiek edelmetaal.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Politiek spreekt over repatriëring Nederlandse GOUDvoorraad

Nadat Duitsland vorige week bekendmaakte dat het een deel van de GOUDvoorraden wil repatriëren, gaan er nu ook stemmen op om de Nederlandse GOUDvoorraad weer terug te halen naar de eigen kluis. Het is een trend aan het worden: centrale banken die weer de beschikking willen hebben over hun eigen fysieke GOUD

Duitsland heeft inmiddels aangegeven dat het in stappen zijn fysieke GOUDvoorraad wil laten terugkeren naar de Bundesbank. In Nederland komt de discussie nu eindelijk ook echt op gang omtrent de Nederlandse GOUDvoorraad. CDA Kamerlid Eddy van Hijum heeft inmiddels al

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs