EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5571 tot 5575 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Het einde van het GOUDtijdperk in 12 grafieken

BusinessInsider publiceert 12 grafieken uit een rapport van Tom Kendall en Ric Deverell van Credit Suisse die aantonen dat het tijdperk van GOUD ten einde is. Zij zien de top van $ 1.921 niet meer zo snel terugkomen.

Als voornaamste redenen zien ze de rentevoeten terug normaliseren en vermoeden ze dat het tijdperk van de crisissen achter ons ligt zodat een indekking tegen risico's niet meer nodige is. Ze komen tot die conclusie aan de hand van deze grafieken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2013

India importeerde in januari 75 ton GOUD

India is één van de grootste afnemers van GOUD ter wereld. Het bijna 1,2 miljard inwoners tellende land heeft een cultuur waarin GOUD veel prominenter aanwezig is dan in de Westerse wereld. Omdat het land zelf weinig GOUD produceert moet het veel edelmetaal importeren. In januari was dat 75 ton, een stijging van 1% ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

De race naar 2.000 dollar per ounce: wint GOUD of platina?

Zowel de GOUD- als de platinaprijs hebben in de afgelopen maanden geen heel grote bewegingen laten optekenen, waarbij platina het nochtans beter deed dan GOUD. Momenteel noteren zowel GOUD als platina in de buurt van 1700 dollar per troy ounce.

De vraag die iedereen zich stelt is welke van de 2 in staat zal zijn om de barrière van 2.000 dollar te slopen. Volgens de meeste analisten beschikt platina daartoe over de beste troeven omdat dit edelmetaal ook nogal wat industriële toepassingen heeft. GOUD wordt in de industrie veel minder gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

US Mint verkocht in januari 150.000 troy ounce aan GOUDen munten

De US Mint heeft in de maand januari 150.000 troy ounce aan GOUDen beleggingsmunten verkocht, het hoogste aantal sinds juli 2010. De grote vraag naar GOUDen en zilveren munten van de US Mint laat zien dat steeds meer beleggers bescherming zoeken in edelmetaal. In januari werden er bijna 7,5 miljoen Silver Eagles verkocht, meer dan ooit tevoren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Is dit een gunstig moment om GOUD te kopen?

De ontwikkeling van de GOUDprijs toont een sterke correlatie met het groeiende balanstotaal van centrale banken. Sinds september is de GOUDprijs sterk weggezakt, terwijl het balanstotaal van centrale banken niet kleiner werd. Een andere grafiek laat zien dat het sentiment in de GOUDmarkt momenteel vrij zwak is. Is een opwaartse koersbeweging aanstaande?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs