EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5576 tot 5580 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Is dit een gunstig moment om GOUD te kopen?

De ontwikkeling van de GOUDprijs toont een sterke correlatie met het groeiende balanstotaal van centrale banken. Sinds september is de GOUDprijs sterk weggezakt, terwijl het balanstotaal van centrale banken niet kleiner werd. Een andere grafiek laat zien dat het sentiment in de GOUDmarkt momenteel vrij zwak is. Is een opwaartse koersbeweging aanstaande?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

GOUD na opleving weer ver weg van 1700 dollar

  GOUD aankomende week ook lager door uitblijven doorbraak door 1700 dollar grens »

  GOUD aankomende week ook lager door uitblijven doorbraak door 1700 dollar grens »

Het ging de laatste dagen zo goed met GOUD. Het edelmetaal sloot gister de dag af op een koers van 1680 dollar per troy ounce, waardoor langzaam het vertrouwen terugkwam in het doorbreken van de 1700 dollar grens. Maar niets is minder waar: GOUD daalde vandaag naar een dieptepunt van 1658 dollar per troy ounce. Kortgezegd: Een daling van 1,3% binnen één handelsdag! De zo door de markt gewenste grens van 1700 dollar is daarmee opnieuw uit het zicht geraakt.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

World Gold Council: GOUD als versterking van beleggingsportefeuille

De World Gold Council heeft donderdag een nieuw rapport gepubliceerd waarin ze de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt uiteen zet. Het rapport blikt terug op 2012 en op het vierde kwartaal van vorig jaar, maar besteedt daarnaast ook veel aandacht aan het valutarisico van beleggen in opkomende markten en het nut van GOUD als goede diversificatie van een beleggingsportefeuille.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Marc Faber verklapt een geheim bij GOUD

Marc Faber was wederom te gast bij CNBC om zijn visie op de markten te geven. Beurzen stijgen, aandelen dalen, maar Faber weet een zaak heel zeker: beleggers moeten in de huidige tijden ontegensprekelijk GOUD bezitten!

Hij verklapt aan Maria Bartiromo waarom hij GOUD bezit en waarom zij GOUD moet aanschaffen. De systemische risico’s van enkele jaren terug zijn nooit opgelost, integendeel, de oceaan aan schulden wordt alsmaar dieper…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Morgan Stanley: Zilver gaat het in 2013 beter doen dan GOUD

Volgens zakenbank Morgan Stanley gaat zilver het in 2013 beter doen dan GOUD, weliswaar met een hogere volatiliteit. De GOUDprijs zal stijgen door het soepele monetaire beleid van centrale banken, de lage rente en het zwakke economische herstel, aldus de bank. Platina en palladium kunnen profiteren van een toenemende schaarste, die het gevolg zou zijn van een lagere mijnproductie.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs