Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 561 tot 565
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Welkom in de beste maand voor de GOUDprijs!

De GOUDprijs lijkt in rustig vaarwater terecht te zijn gekomen. De GOUDstieren lijken even een adempauze te nemen na de stijging van meer dan 30%. Maar, als we het verleden mogen geloven dan kunnen die stieren snel weer in actie gaan komen. Het verleden voorspelt immers voor deze maand iets heel moois voor de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Wordt Uranium het nieuwe GOUD?

Wie herinnert zich nog de GOUDmarkt bijna een jaar geleden? De GOUDmarkt zat vol pessimisme en de GOUDprijs zou nooit meer stijgen. Dat is exact waar uranium zich nu bevindt. Maar eens de trend keert, kan het hard gaan. Wat we dit jaar zagen bij GOUD zal verbleken in het niets bij de kracht van uranium, zegt Dev Randhawa CEO van Fission Uranium.

Op dit moment heeft iedereen schrik van uranium. Nochtans zal daar het vuurwerk te zien zijn in de toekomst. De uraniummarkt zit in zeer slechte papieren. Maar beleggers maken de grootste winsten wanneer het van zeer slecht naar minder slecht gaat.

Vorig jaar ging de GOUDprijs nog door $1.000 zakken richting $500. Dit jaar staat de GOUDprijs boven $1.300 en noteren GOUDmijnaandelen 100-en procenten hoger. Datzelfde scenario kan men ook bij uranium verwachten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Waarom staat de GOUDprijs nog niet op $2.000?

De Australische bank Macquarie denkt dat de GOUDprijs eerder op $2.000 moet staan dan de $1.330 vandaag. Dat is maar liefst 50% hoger. Ze zien 3 goede redenen waarom dat nog niet het geval is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

ABN Amro stelt verwachting GOUDprijs bij

De GOUDprijs zal de rest van dit jaar op het huidige niveau stabiliseren en pas volgend jaar weer verder stijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro. Ze verwacht dit jaar een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgend jaar zal de GOUDprijs volgens Boele verder stijgen tot $1.450 per troy ounce.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Bank of England leent GOUD uit aan ETF

De Bank of England heeft in het eerste kwartaal van dit jaar GOUD uitgeleend aan GLD, het grootste GOUD-ETF ter wereld. Dit is opmerkelijk, omdat het nog nooit eerder is voorgekomen dat de centrale bank moest bijspringen om het fonds van GOUD te voorzien. Is dit een teken van schaarste in de fysieke GOUDmarkt?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$