EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 561 tot 565
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een GOUDmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen GOUDmijnen harder onderuit dan GOUDprijs

De GOUDmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDprijs. Het verschil komt uit op factor.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

De voornaamste katalysator van de GOUDprijs

Algemeen directeur Rick Rule van Sprott Global Resource Investments Ltd. werd geïnterviewd door Kitco tijdens het Mines and Money Conference in Toronto waar hem gevraagd werd om zijn visie op grondstoffen, aandelen en wat de katalysator is voor hogere edelmetaalprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

GOUD wordt nu getest door ’s werelds belangrijkste asset

Het gaat hier om een asset dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een asset die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van GOUD en zilver.

Het gaat hier om een asset dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een asset die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van GOUD en zilver.

De asset waar het hier om gaat is de wereldreservemunt, de dollar. De valuta die door alle landen gebruikt worden om voornamelijk grondstoffen maar ook valuta’s en aandelen te verhandelen. Een valuta die door landen wordt gebruikt om als reserves aan te houden. Je kunt je voorstellen dat wanneer deze dollar zwakker of sterker wordt, heeft dit effect op de gehele wereldhandel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Het verborgen plan van China: GOUD accumulatie

Deelnemers (landen) in dit monetaire spel beschikken over GOUD ‘voor het geval dat’, en zullen nooit het idee wekken dat GOUD een rol speelt in het financiële systeem.

Deelnemers (landen) in dit monetaire spel beschikken over GOUD ‘voor het geval dat’, en zullen nooit het idee wekken dat GOUD een rol speelt in het financiële systeem.

Toch beschikt China nog over ‘onvoldoende’ GOUDreserves om als geschikte deelnemer aan de tafel der grootten te kunnen deelnemen. Er wordt daarbij gekeken hoe de GOUDreserve zich verhoudt ten opzichte van de omvang van de economie. De Russen bezitten ongeveer een achtste van de hoeveelheid GOUD dat de Amerikanen bezitten. Daarentegen is de omvang van de Russische economie ook slechts acht maal kleiner dan die van Amerika. Een verhouding die overeenkomt. Zowel voor Rusland als voor Amerika geldt dat de GOUDreserve voor ongeveer drie procent deel uit maakt van het bbp. Voor Europa ligt dit hoger, op vier procent.

Volgens de officiële cijfers bestaat de Chinese GOUDvoorraad voor slechts 0,7 procent uit GOUD ten opzichte van het bbp. China heeft niet enkel nog gigantisch veel GOUD nodig om op het gewenste niveau te geraken, maar moet daarna ook nog eens GOUD accumuleren om in overeenstemming te geraken met de enorme groei die het doormaakt. En hier begint de schoen te wringen...

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs