EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5611 tot 5615 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

GOUD je beste bescherming tegen waardevermindering

"GOUD is de perfecte beschermer voor de langzaam eroderende waarde van China's US Treasury portefeuille. Na de Amerikaanse verkiezingen bleek dat het land waarschijnlijk meer op koers ligt naar het Europese economisch model, en dat zal de toevlucht in GOUD versnellen." De meeste mensen bezitten zelfs geen fysiek GOUD. Zij zien dit niet als lange termijn investering om zichzelf en hun zuur verdiende rijkdom te beschermen. Ze hebben geleerd dat GOUD nutteloos is, en geen "intrinsieke waarde" heeft – een verklaring die op zijn best twijfelachtig is. Zodoende, met uitzondering van een relatief kleine groep beleggers die toevallig beter weten, zijn mainstream economen in staat geweest om deze misvatting, dat GOUD nutteloos is, te consolideren.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Kankercel verhongert door GOUD

Bepaalde vormen van lymfeklierkanker zijn mogelijk te bestrijding met behulp van kleine GOUDbolletjes die lijken op HDL-cholesterol. Dit concluderen wetenschappers uit Chicago na onderzoek bij muizen.

Lees verder op artsennet.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Russische GOUDreserve stijgt met 3,2 miljoen ounces in 2012

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Russische koopwoede naar GOUD. De nieuwste cijfers lieten opnieuw een stijging van 600.000 ounces zien in de maand december 2012 in de kluizen van de centrale bank van Rusland.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Russische koopwoede naar GOUD. De nieuwste cijfers lieten opnieuw een stijging van 600.000 ounces zien in de maand december 2012 in de kluizen van de centrale bank van Rusland.

Hierdoor bedraagt de totale GOUDaankoop van Rusland in 2012 zo’n 3,2 miljoen ounces, waardoor de totale Russische GOUDreserve inmiddels op 30,8 miljoen ounces zit.

En het ziet er niet naar uit dat de GOUDhonger van de Russen snel zal stillen. Vooral niet nu Europa op de kar van GOUDrepatriëring is gesprongen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Grafiek: Russische GOUDvoorraad vier keer zo groot als in 2005

De Russische centrale bank koopt sinds 2005 actief GOUD. Sindsdien is haar GOUDreserve gesteven van 227 tot 938 ton. Door het GOUD te waarderen naar marktprijs heeft Rusland inmiddels bijna 10% van haar reserves in fysiek GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

India trekt aan de noodrem voor import van GOUD

De grootste koper van GOUD ter wereld is India. Dit omdat het land grote hoeveelheden GOUD vraagt om te voldoen in de behoefte van de bevolking die GOUD gebruikt voor het fabriceren van sieraden. Daarnaast investeren veel inwoners in GOUD als belegging, vanwege de zwakke eigen valuta. Door de grote import van GOUD zijn er problemen met de betalingsbalans van India, waardoor de regering genoodzaakt is om aan de noodrem te trekken.

Lees verder op goudbubbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs