EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5611 tot 5615 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Chinese GOUDwinkel maakt straatje van duizend GOUDstaven

Begin dit jaar haalde een Chinese GOUDwinkel in Binzhou City een bijzondere stunt uit door duizend GOUDstaven van 1 kilogram op straat te leggen. Uiteraard lagen de staven in een goed afgesloten platte vitrine, voorzien van een dikke en zware glasplaat. Passanten liepen over het GOUDen 'straatje', dat bij duisternis met lampen werd verlicht voor een bijzonder glinsterend effect.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Vrouwen versieren met GOUD, ook dat is India

De verschillen tussen arm en rijk in India zijn niet misselijk, zoals u weet. Maar zelfs in India is met geld niet alles te koop. Creatief zijn, dus.

De verschillen tussen arm en rijk in India zijn niet misselijk, zoals u weet. Maar zelfs in India is met geld niet alles te koop. Creatief zijn, dus.

De Indiase multimiljonair Datta Phuge behoort tot de rijke elite, wat niet direct betekent dat hij de vrouwen voor het uitkiezen heeft. Nee, Phuge is hopeloos vrijgezel. En dat lost deze 32-jarige man niet op door vrouwen te verkrachten, hij heeft naar eigen zeggen een heel andere manier gevonden om aan de vrouw te geraken. De investeerder uit Pimpri-Chinchwad - waar GOUD het ultieme statussymbool is - heeft het duurste shirt ter wereld laten ontwerpen, in de hoop eindelijk het vrouwelijke schoon uit India te imponeren. 

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Grafiek: Olieprijs in GOUD vanaf 1946

De derde grafiek van vandaag heeft betrekking op de olieprijs, uitgedrukt in GOUD. De grafiek bestrijkt een lange periode vanaf begin 1946 tot en met eind 2012 en geeft zodoende een goed inzicht in de ontwikkeling van de olieprijs. Opvallend is de volatiliteit van de olieprijs sinds 1971, toen Nixon een einde maakte aan de GOUDwisselstandaard van Bretton Woods. Desondanks bleef de olieprijs altijd binnen een bepaalde bandreedte bewegen ten opzichte van de GOUDprijs. Gemiddeld leverde een troy ounce GOUD bijna vijftien vaten ruwe olie op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Grafiek: GOUDprijs versus officiële inflatie

De tweede grafiek van vandaag is geboren uit de vraag of GOUD de afgelopen veertig jaar zijn koopkracht heeft behouden. Over het antwoord op deze vraag kan men van mening verschillen, maar feit is dat GOUD nog nooit waardeloos is geworden. Bij koopkracht denken de meeste mensen aan het inflatiecijfer van het CBS, vandaar dat ik dit cijfer eens als uitgangspunt heb gepakt om de 'koopkracht' van GOUD in Nederland in kaar te brengen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Grafiek: Nederlandse huizenprijzen in troy ounce GOUD

De huizenprijzen in Nederland zijn sinds de uitbraak van de financiële crisis al met ruim 15% gezakt. Als we de vooruitzichten van de Rabobank en de ING mogen geloven gaat er in 2013 opnieuw 7% van de gemiddelde huizenprijs af. De huizenprijzen in euro's dalen nu al vier jaar, maar uitgedrukt in GOUD dalen ze al veel langer! Marketupdate presenteert een grafiek met de gemiddelde woningprijs in Nederland sinds 1985, afgezet tegen de GOUDprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs