EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5616 tot 5620 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

India trekt aan de noodrem voor import van GOUD

De grootste koper van GOUD ter wereld is India. Dit omdat het land grote hoeveelheden GOUD vraagt om te voldoen in de behoefte van de bevolking die GOUD gebruikt voor het fabriceren van sieraden. Daarnaast investeren veel inwoners in GOUD als belegging, vanwege de zwakke eigen valuta. Door de grote import van GOUD zijn er problemen met de betalingsbalans van India, waardoor de regering genoodzaakt is om aan de noodrem te trekken.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

3 pro’s en contra’s voor GOUD

SocGen heeft een nota uit waarin het zich afvraagt of GOUD voor het 13e jaar op rij een stijging kan voorleggen. Het heeft daarvoor een kleine lijst gemaakt met 3 pro’s en 3 contra’s. Wat zijn de voordelen en wat zijn de bedreigingen voor de GOUDprijs in 2013 volgens Société Générale:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Tekorten bij zilver in aantocht

De meeste beleggers met een interesse voor edelmetalen volgen vandaag hoofdzakelijk nog enkel de prijs van GOUD. Dat is op zich normaal: GOUD is en blijft het vlaggenschip voor het sector. Echter, zilver is compleet uit de aandacht geraakt in de voorbije jaren. De dagelijkse prijsperikelen kunnen zelden nog boeien. Dat was ooit wel anders. In de periode van 2010 en 2011 zaten beleggers dagelijks aan hun schermen gekluisterd om de achtbaan bij zilver van minuut tot minuut op te volgen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

GOUD: uw verzekering tegen het onhoudbare!

GOUD heeft vorig jaar ‘slechts’ een return gerealiseerd van 7 %. Dat was voor vele de perfecte excuus om te verklaren dat de bull market voor GOUD voorbij is. Helaas is er in het huidige monetaire systeem weinig verandert sinds het uitbreken van de financiële crisis.

Over heel de wereld zijn er krachten aan het werk die onhoudbaar zijn (Japan, Eurocrisis, Amerikaanse schulden). En dat is juist de kracht van GOUD, het is een verzekering tegen het barsten van het onhoudbare. Daarom en nog veel meer redenen dat GOUD zal blijven stijgen de komende jaren.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Ook de verkoop van American Eagle Gold munten stijgt fors

De US Mint heeft de verkoop van de American Eagle Silver al stilgelegd omdat de voorraad uitgeput is. Daarnaast heeft de US Mint bekendgemaakt al voor 127.000 ounce GOUD aan American Eagle Gold munten te hebben verkocht. Dit is nu al 67 % meer dan december 2012.

Het is ook evenveel als de totaal verkochte hoeveelheid in januari 2012, en de maand is nog maar net over de helft. Je kan dus best zeggen dat 2013 met een explosie is begonnen voor de vraag naar GOUD en zilver munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs