EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5621 tot 5625 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Hedgefonds zet een derde van vermogen om in GOUDstaven

Een hedgefonds uit Hong Kong zet een derde van haar totale vermogen om in fysiek GOUD, een bedrag van $35 miljoen. Het fonds verwacht dat centrale banken door zullen gaan met het bijdrukken van geld en zoekt daarom dekking in fysiek edelmetaal.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Politiek spreekt over repatriëring Nederlandse GOUDvoorraad

Nadat Duitsland vorige week bekendmaakte dat het een deel van de GOUDvoorraden wil repatriëren, gaan er nu ook stemmen op om de Nederlandse GOUDvoorraad weer terug te halen naar de eigen kluis. Het is een trend aan het worden: centrale banken die weer de beschikking willen hebben over hun eigen fysieke GOUD

Duitsland heeft inmiddels aangegeven dat het in stappen zijn fysieke GOUDvoorraad wil laten terugkeren naar de Bundesbank. In Nederland komt de discussie nu eindelijk ook echt op gang omtrent de Nederlandse GOUDvoorraad. CDA Kamerlid Eddy van Hijum heeft inmiddels al

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 20 januari 2013

Evans-Pritchard: "De geboorte van een nieuwe GOUDstandaard"

Zowel de euro als de dollar kennen hun problemen. De Europese schuldencrisis lijkt de komende jaren nog het nieuws te gaan domineren, terwijl de Amerikaanse dollar massaal wordt bijgedrukt door de Federal Reserve. Biedt GOUD een oplossing? En in welke vorm moeten we GOUD dan gebruiken? Een vertaling van het artikel van Ambrose Evand-Pritchard van de Telegraph!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 20 januari 2013

Azerbeidzjan wil GOUDreserve dit jaar verdubbelen

Azerbeidzjan wil dit jaar haar GOUDvoorraad uitbreiden tot 30 ton. De 15 ton GOUD die het staatsfonds van Azerbeidzjan momenteel bezit ligt bijna volledig in Londen opgeslagen, maar iedere week haalt het land 330 kilo GOUD op. Het fonds wil minimaal 5% van haar portefeuille in fysiek GOUD aanhouden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2013

'Vietnam zet deuren wagenwijd open voor illegale GOUDhandel'

Vietnam is op het gebied van GOUDhandel en de GOUDmarkt een traditioneel land. Veel inwoners kopen GOUD in om zo een goede waardevaste belegging te hebben, aangezien de nationale valuta (de dong) niet echt een stabiele valuta is. Er zijn nu ontwikkelingen gaande die ervoor kunnen zorgen dat GOUDhandel in Vietnam naar de illegaliteit kunnen gaan verdwijnen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs