Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5621 tot 5625
Bron: goedgevoel.be
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Nieuw: haar kleuren met 100 gram puur GOUD

Wie hunkert naar echte GOUDen lokken heeft hopelijk bergen geduld op overschot. Eerst moeten de haren namelijk gebleekt worden tot ze wit zijn om ze vervolgens meer dan zeven uur te kleuren vooraleer de eerste toetsen GOUD zichtbaar zijn. Wil je volwaardige GOUDen lokken, dan moet je maar liefst twee weken wachten.

De splinternieuwe haarkleur heeft bovendien een bizarre bijwerking. Het haar zal namelijk fluorood oplichten onder uv-lampen. Leuk extraatje voor echte feestbeesten. De rode kleur is het resultaat van GOUDen nanopartikels die reageren met de haarvezels.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Soros koopt GOUD en ziet hogere prijzen

De GOUDen rally lijkt na 12 jaar van stijgende prijzen nog niet aan het einde van zijn Latijn. Grote goldbugs zoals John Paulsen en George Soros verhogen hun investeringen in GOUD tot het hoogste niveau ooit.

Zij zien de GOUDprijs dan ook verder toenemen door de blijvende drang naar meer quantitative easing om de economie terug op sleeptouw te nemen, zowel in Amerika, Europa als China en Japan.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

10 vragen aan Ad Broere

Ad Broere, econoom met een duidelijke eigen visie, hebben we ook 10 vragen voorgelegd aan de vooravond van het uitkomen van zijn nieuwe boek:

Veel vragen in dit interview gaan over de economie in het algemeen, maar hij krijgt ook een aantal vragen over GOUD voorgelegd:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 november 2012

Gayle: "GOUDmijnaandelen kunnen nu forse koersstijgingen gaan optekenen"

De GOUDmijnaandelen zijn achtergebleven op de stijging van de GOUDprijs, maar volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg zal daar verandering in komen. 23 analisten werden gepolst naar hun mening wat de evolutie bij de GOUDmijnaandelen in de komende 12 maanden betreft.

Barrick Gold zou volgend jaar een nettowinst van 5,04 miljard dollar realiseren, of een nieuw record uit de annalen van het bedrijf. De koers van het aandeel Barrick is dit jaar met 27 % gedaald, maar de gemiddelde verwachting is dat de koers volgend jaar met 45 % zal oplopen.

[...]

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 21 november 2012

China gaat GOUDreserves uitbreiden

Volgens de LBMA (London Bullion Market Association) zal China zijn GOUDreserves in de komende jaren fors gaan uitbreiden. Wanneer men China vergelijkt met de Verenigde Staten, kan de Chinese GOUD asset allocatie slechts een kant op gaan, aldus David Gornall, voorzitter van de LBMA, op een conferentie in Hong Kong.

Procentueel gezien heeft China slechts een klein deel van hun reserves in fysiek GOUD opgeslagen. China staat slechts op de vijfde plaats van landen qua hoeveelheid GOUD. Slechts 2% van de totale reserves van China is fysiek GOUD. Ter vergelijking, de Verenigde Staten heeft 75% van de reserves in fysiek GOUD liggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$