Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 5626 tot 5630
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 5 december 2012

Zuid-Korea kocht in november 14 ton GOUD

Dinsdag schreven we al over een valutaswap tussen Zuid-Korea en China, bedoeld om het gebruik van de eigen valuta in het handelsverkeer te stimuleren en de afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar te verkleinen. Tegelijkertijd bereid Zuid-Korea zich ook op een andere manier voor op de toekomst, door GOUD te kopen. In november voegde het land 14 ton GOUD aan haar reserves toe.

Bron: 925.nl
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

In 2013 blijft GOUD goed: stop met geld en koop een GOUDen Camaro [VIDEO]

Omdat de beurs pre-crisis is, omdat uw creditcard zucht onder de kerstdrift van uw eega en u hem eerder moet plunderen en omdat grijs met 50 tinten Audi een merk geworden is.

Ooit, lang geleden in de winter van 2011 schreven we dat GOUD zó 2010 was. Niets bleek minder waar. In dees’ tijden van crisis waarin u zelfs met middelbare school-economie het einde der tijden voorspelt, kiest men voor zekerheid. Hence: de GOUDprijs stijgt. En blijft stijgen.

[...]

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

Opkomende landen vergroten GOUDreserves

Volgens data van het Internationaal Monetair Fonds heeft Brazilië zijn GOUDreserves in oktober 2012 met 17,2 ton vergroot naar een totaal van 52,5 ton. Dit is het hoogste niveau sinds januari 2001. Niet alleen Brazilië is bezig met het uitbreiden van zijn GOUDreserves, ook landen als Kazakhastan (+7,5 ton), Turkije (+17,5 ton) en Rusland (+0,4 ton) verhoogden hun GOUDvoorraad in totaal met ruim 40 ton.

Duitsland, na de VS de grootste GOUDbezitter ter wereld, bracht in oktober zijn GOUDreserves juist terug met 4,2 ton. Dit is de eerste reductie sinds juni. GOUD maakt op dit moment nog maar 0,5% uit van de totale reserves van de Brazilianen en 20% van Kazakhstan’s totale reserve. Beide landen lopen nog fors achter op de ruim 70% aan GOUDreserves die de VS en Duitsland hebben gealloceerd van hun totale bezittingen.

Bron: OptieBlog.nl
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

VIDEO: 'GOUD naar 2,000 dollar'

Analist Michael Dudas zegt dat GOUD wel naar de 2,000 dollar kan. Een mooi opwaarts koersdoel. Het is wel opletten voor een toenemende volatiliteit.

[video]

Bron: OptieBlog.nl
Geplaatst: dinsdag 4 december 2012

GOUDanalyse: week 48

De GOUDprijs is in de afgelopen week iets verzwakt, dat is op zich niet heel erg, maar het slaat wel een kleine deuk in het positieve korte termijn plaatje. Waar we eerst vrij positief waren op het edelmetaal, wordt nu een wat voorzichtige visie ingenomen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$