Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 566 tot 570
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 september 2016

War on cash: Langetermijnplanning voor meer staatscontrole

Het elimineren van cash is bijzonder gevaarlijk. Reeds jaren waarschuw ik dat we nooit meer zullen terugkeren naar een GOUDstandaard – we zijn helemaal op weg naar elektronisch geld. Op dit punt wordt de regering een economische dictator die controle tracht te behouden over haar imploderende – corrupte – systeem. Ze zullen de ondergrondse economie samen met de drugshandel trachten uit te schakelen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 september 2016

PapierGOUD is geen GOUD

Afgelopen week dook er een verhaal op over Xetra-Gold, een beleggingsobject dat op de Duitse beurs verhandeld wordt en dat de mogelijkheid biedt tot fysieke uitlevering van GOUD. Deze belofte werd onlangs gebroken, toen een klant van Deutsche Bank erachter kwam dat hij zijn Xetra-Gold belegging niet kon omzetten in fysiek GOUD.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Alweer blijkt dat enkel fysiek GOUD in eigen beheer vermogen beschermt

De zoveelste GOUD-ETF dat voor 100 procent gedekt zou zijn door fysiek GOUD kan niet aan haar verplichtingen voldoen. De stille run op kluizen is enorm. Lage rentes die onder nul dreigen te vallen, de vrees voor hoge inflatie drukken spaarders en vermogenden steeds meer in de hoek van fysiek GOUD.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Deze grafiek toont het potentieel van GOUD

GOUD zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

De GOUDprijs heeft sinds haar dieptepunt van $ 1.045 per ounce een herstelbeweging ingezet die ten einde kwam bij een stijging van meer dan 30%. Ondanks dat we de afgelopen weken te maken hebben gehad met een consolidatie binnen de GOUDsector, heeft de herstelbeweging van de afgelopen maanden weten te zorgen voor een nieuwe Bull Market.

De meeste beleggers onder ons weten dat het enorm lastig is om op het juiste moment de bodem of de top te voorspellen. De vraag is hoe we met de nieuwe Bull Market bij GOUD moeten omgaan. Is dit slechts een herstelbeweging, of is hier sprake van een trenddraai?

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Hou je van GOUD, dan hou je van Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste GOUDfanaten.

Een overwinning van Trump zou goed kunnen uitpakken voor GOUD. Dat schrijft Stephanie Yang op Money Beat, een blog van The Wall Street Journal.

De controversiƫle presidentskandidaat zorgt volgens Yang voor speculatie op een verdere stijging van de GOUDprijs aangezien het vooruitzicht van Trump als nieuwe Amerikaanse president bijdraagt aan de onzekerheid over het wereldwijde economische plaatje. Maar los daarvan valt Trump ook in de smaak bij enkele grote GOUDinvesteerders omdat hij hun taal spreekt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$