Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 5651 tot 5655
Bron: OptieBlog.nl
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Banken zetten in op Romney en verliezen (Ofwel: een slecht trade)

Het jaar is nog niet voorbij en een top drie samenstellen van de slechtste trades is dus ook wat voorbarig. Maar als we daar nu al aan zouden beginnen dan zijn er twee posities die ongetwijfeld zilver en GOUD verdienen:

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Minder GOUDvoorraad zorgt niet voor hogere prijzen

James Turk en Juan Castañeda van de University of Buckingham berekende dat de GOUDvoorraad bovengronds momenteel 155.000 ton GOUD bedraagt, dit is 10 % minder dan eerst gedacht. Het verschil van 16.000 ton vertegenwoordigt ongeveer een waarde van € 645 miljard.

[...]

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Minder platina uit de grond van Zuid Afrika

Er zijn verschillende redenen waarom platina een zeer interessant edelmetaal is om te volgen. Focus op GOUD is goed, maar ook platina haalt hele mooi rendementen, ook in de tijd dat GOUD een aantal stappen terug heeft gedaan.

In augustus 2012 daalde de productie van platina met iets meer dan 2,5 procent in vergelijking met juli. De belangrijkste reden voor de daling van de productie is de onrust die er is geweest in Zuid Afrika onder werknemers van de verschillende platinamijnen in het land

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Willem Middelkoop: GOUD en het geheim van geld

GOUD en het geheim van geld ligt donderdag 15 nov in de gewone en digitale boekwinkel! De lang verwachte opvolger van Overleef de kredietcrisis en Als de dollar valt kan nu alvast besteld worden en zal je direct worden toegezonden als het beschikbaar is.

[...]

 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 12 november 2012

China importeerde in september bijna 70 ton GOUD

De World Gold Council registreerde in oktober geen grote aan- of verkopen van GOUD door centrale banken. Maar wat niet in deze cijfers verwerkt zit is wat China doet. Het land publiceert al een aantal jaar geen gegevens meer over haar GOUDreserve. Wel is bekend dat het land inmiddels de grootste producent is van het gele edelmetaal en dat het daarnaast ook nog eens grote hoeveelheden importeert. In september werd er 69,7 ton aan fysiek GOUD het land ingevoerd via Hong Kong.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$