Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5656 tot 5660
Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Monteurs vinden 300.000 dollar aan GOUD onder vloer

Tijdens het installeren van een nieuw verwarmings- en koelsysteem in Sacramento, Florida, deden twee monteurs een wel heel bijzondere ontdekking. Ze vonden voor 300.000 dollar aan GOUD onder een woningvloer.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Turkije exporteert GOUD naar Iran in ruil voor aardgas

Turkije heeft afgelopen week bekend gemaakt dat de toename van de export van GOUD een directe relatie heeft met de import van aardgas uit Iran. Het GOUD dient als alternatief betaalmiddel, omdat Iran vanwege de Westerse sancties zeer beperkt toegang heeft tot het internationale SWIFT betalingssysteem. Door aardgas af te nemen van Iran neemt Turkije afstand van het Amerikaanse en Europese handelsembargo dat de afname van olie en gas van Iran verbiedt.

Bron: optieblog.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

GOUD: recordprijzen voor 2013 verwacht

GOUD stijgt al twaalf jaar aan één stuk door. Dat is een record en het lijkt er op dat er nog tenminste één jaar aan deze opmars kan worden toegevoegd.

Volgens 16 analisten, gepolst door Bloomberg, is de verwachting dat GOUD komend jaar elk kwartaal zal stijgen. Aan het einde van 2013 zal de GOUDprijs dan rond de 1,925 dollar per ounce noteren; een premie van 11 procent als wordt gekeken naar de huidige koers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 25 november 2012

GOUD en zilver report (Week 47)

Deze week ging vooral de prijs van zilver omhoog. De spotprijs voor een kilo stond bij het sluiten van de handel op vrijdag op €845, tegenover €815 een week eerder. Dat is een stijging van 3,7%. De GOUDprijs wist door een rally op vrijdag de week toch met winst af te sluiten. Afgelopen vrijdag kostte een troy ounce GOUD €1349, een verwaarloosbaar verschil met de €1345 van de week daarvoor. Door een stijging van de EUR/USD wisselkoers ging de prijs van beide metalen in dollars nog sterker omhoog.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: zondag 25 november 2012

Willem en Mathijs botsen over GOUD, inflatie en nog veel meer

Willem Middelkoop in gevecht met Mathijs Bouwman.

Willem en Mathijs botsen over GOUD, inflatie en nog veel meer. Ter sprake komen "Centrale bankbalansen", de PIIGS, een wereldwijde schuldsannering, GOUD, inflatie en geldgroei.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$