Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 5661 tot 5665
Bron: optieblog.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

GOUD: recordprijzen voor 2013 verwacht

GOUD stijgt al twaalf jaar aan één stuk door. Dat is een record en het lijkt er op dat er nog tenminste één jaar aan deze opmars kan worden toegevoegd.

Volgens 16 analisten, gepolst door Bloomberg, is de verwachting dat GOUD komend jaar elk kwartaal zal stijgen. Aan het einde van 2013 zal de GOUDprijs dan rond de 1,925 dollar per ounce noteren; een premie van 11 procent als wordt gekeken naar de huidige koers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 25 november 2012

GOUD en zilver report (Week 47)

Deze week ging vooral de prijs van zilver omhoog. De spotprijs voor een kilo stond bij het sluiten van de handel op vrijdag op €845, tegenover €815 een week eerder. Dat is een stijging van 3,7%. De GOUDprijs wist door een rally op vrijdag de week toch met winst af te sluiten. Afgelopen vrijdag kostte een troy ounce GOUD €1349, een verwaarloosbaar verschil met de €1345 van de week daarvoor. Door een stijging van de EUR/USD wisselkoers ging de prijs van beide metalen in dollars nog sterker omhoog.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: zondag 25 november 2012

Willem en Mathijs botsen over GOUD, inflatie en nog veel meer

Willem Middelkoop in gevecht met Mathijs Bouwman.

Willem en Mathijs botsen over GOUD, inflatie en nog veel meer. Ter sprake komen "Centrale bankbalansen", de PIIGS, een wereldwijde schuldsannering, GOUD, inflatie en geldgroei.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Brazilie kocht in oktober 17,2 ton GOUD

Brazilië heeft in oktober voor de tweede maand op rij GOUD aan haar reserves toegevoegd. Met een aankoop van 17,2 ton brengt het land haar totale GOUDreserve op 52,5 ton, het hoogste niveau sinds januari 2001. In september kocht Brazilië 1,7 ton GOUD, de eerste aankoop in bijna tien jaar tijd. Door de GOUDvoorraad uit te breiden beschermt het land zich tegen een waardedaling van valutareserves.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wat is NU de beste belegging

Wat is nu de beste belegging: fysiek GOUD of GOUDmijnaandelen

Vele vragen zich af wat de beste investering is: fysiek GOUD of GOUDmijnaandelen. Van GOUDmijnaandelen wordt gezegd dat ze met een hefboom werken ten opzichte van GOUD. Als de GOUDprijs stijgt, moeten de mijnaandelen sterker stijgen en visa versa. Maar deze hefboom werkt niet altijd gedurende eenLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$