EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5666 tot 5670 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Grafiek: Nederlandse huizenprijzen in troy ounce GOUD

De huizenprijzen in Nederland zijn sinds de uitbraak van de financiële crisis al met ruim 15% gezakt. Als we de vooruitzichten van de Rabobank en de ING mogen geloven gaat er in 2013 opnieuw 7% van de gemiddelde huizenprijs af. De huizenprijzen in euro's dalen nu al vier jaar, maar uitgedrukt in GOUD dalen ze al veel langer! Marketupdate presenteert een grafiek met de gemiddelde woningprijs in Nederland sinds 1985, afgezet tegen de GOUDprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Hoe kan je best GOUD shorten?

Zo is er een verminderde vraag, lage inflatie en een sterke dollar. Geen ideale omgeving voor GOUD. Hoe kan je nu het best profiteren van een dalende GOUDprijs?

Zo is er een verminderde vraag, lage inflatie en een sterke dollar. Geen ideale omgeving voor GOUD. Hoe kan je nu het best profiteren van een dalende GOUDprijs?

De GOUDprijs heeft het moeilijk. GOUDmijnaandelen hebben het nog veel moeilijker. Er zijn  fundamenten die een hogere GOUDprijs tegenhouden. Ook de GOUDmijnen hebben het moeilijk. Ze hebben te kampen met een stijgende kostenstructuur door hogere lonen, hogere prijzen voor grondstoffen en energie en een stagnerende of licht dalende GOUDprijs. Dit zet de marges onder druk

Lees verder op beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Willem Middelkoop onthult een nieuw geheim over GOUD

Afgelopen weekend was Willem Middelkoop, beheerder van het Commodity Discovery Fund, bijzonder actief op Twitter.

Afgelopen weekend was Willem Middelkoop, beheerder van het Commodity Discovery Fund, bijzonder actief op Twitter.

Wellicht had dit alles te maken met de nieuwe informatie die hij had opgevangen in een ‘insider’ in de GOUDmarkt. De informatie kwam van Jim Rickards, die zijn scenario voor de GOUDprijs uitstippelde voor de komende jaren.

Opmerkelijk hierbij is de rol van China, die de nieuwe status van z’n GOUDreserve zal vrijgeven, met alle gevolgen van dien voor de prijs van GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 13 januari 2013

GOUD bijna 1% omhoog in de tweede week van 2013

De tweede week voor 2013 zit erop voor de edelmetaalmarkt. GOUD heeft de afgelopen week een plus weten te behalen van bijna 1%. Om precies te zijn sloot de GOUDprijs afgelopen vrijdag 0,7% hoger ten opzichte van maandag. Het hoogste punt werd afgelopen donderdag bereik, toen door goede cijfers uit China en een tegenvallende dollar de GOUDprijs in een dag steeg naar 1675 dollar per troy ounce.

Deze mooie stap vooruit wist het edelmetaal niet vast te houden, aangezien vrijdag de prijs alweer terugzakte naar een niveau van 1657 dollar per troy ounce. Daghandelaren zijn blij zijn met de grote schommelingen op dagelijkse basis, maar fundamenteel gezien blijkt nog maar eens hoe slecht het vertrouwen in de markten is.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2013

GOUD en zilver report (Week 2)

Afgelopen vrijdag gingen de prijzen van zowel GOUD als zilver opeens sterk omlaag, waardoor de stijging van de dag ervoor in $ bijna volledig ongedaan werd gemaakt. Netto zijn beide edelmetalen deze week weer wat goedkoper geworden. De GOUDprijs sloot afgelopen vrijdag op €1246,23, een daling van 1,6% ten opzichte van een week eerder. De spotprijs voor een kilo zilver ging met ongeveer een tientje naar beneden en stond vrijdag bij sluiting van de handel op €734, een daling van 1,36%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs