Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5671 tot 5675
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Zilver populairder dan GOUD op 'Dhanteras' festival India

India is samen met China verantwoordelijk voor een aanzienlijk gedeelte van de wereldwijde vraag naar GOUD en zilver. Daarom blijven we deze markten nauwlettend in de gaten houden. Afgelopen weekend was er een groot festival in India, waarop traditioneel veel GOUD en zilver gekocht wordt. Tijdens het feest van afgelopen zondag was het grijze edelmetaal meer in trek dan het GOUD.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Turkse premier Erdogan: "GOUD moet de dollar vervangen"

De Turkse premier Erdogan heeft tijdens zijn bezoek aan Indonesië opvallende uitspraken gedaan. Hij stelde ter discussie waarom het IMF handelt in het belang van de Amerikaanse dollar en niet in GOUD. Hij stelt dat het IMF vaak wordt gepresenteerd als een soort redmiddel voor landen met een schuldenprobleem, maar dat het IMF in de praktijk alleen maar meer problemen zou veroorzaken in landen die het zegt te helpen.

[...]

Bron: freedom4um
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Ook Nederland wilt zijn GOUD zien!

THE LIST HAS GROWN: SWITZERLAND, THE NETHERLANDS, AND ECUADOR JOIN GERMANY IN CALLS FOR AUDITS OF THEIR GOLD

The calls for full audits, and in some cases, repatriation, of foreign gold reserves being held by the New York Federal Reserve are growing, as now Switzerland, the Netherlands, and Ecuador have joined Germany in those calls and in Ecuador’s case, repatriation, of its gold:

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Grafieken: Relatie GOUD met de dollar en GOUD met de euro

Grafieken: Relatie GOUD met de dollar en GOUD met de euro Via twitter kwamen twee grafieken voorbij die beide een interessante gelijkenis laten zien, maar die toch niet helemaal hetzelfde zijn. De ontwikkeling van de GOUDprijs blijkt vrij nauwkeurig geprojecteerd te kunnen worden op de officiële staatsschuld van Amerika. Tegelijkertijd blijkt de ontwikkeling van de GOUDprijs ook mooi in de pas te lopen met de totale passivazijde van de balans van de ECB.

[...]

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

10 vragen aan Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is natuurlijk geen onbekende in de wereld van GOUD en geld. Het wordt weleens tijd, dat hij ten tonele verschijnt in de "10 vragen aan" -rubriek van Edelmetaal-Info.

Het uitkomen van zijn nieuwe boeken is een mooie aanleiding voor dit interview:

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$