EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5696 tot 5700
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Brazilie kocht in oktober 17,2 ton GOUD

Brazilië heeft in oktober voor de tweede maand op rij GOUD aan haar reserves toegevoegd. Met een aankoop van 17,2 ton brengt het land haar totale GOUDreserve op 52,5 ton, het hoogste niveau sinds januari 2001. In september kocht Brazilië 1,7 ton GOUD, de eerste aankoop in bijna tien jaar tijd. Door de GOUDvoorraad uit te breiden beschermt het land zich tegen een waardedaling van valutareserves.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wat is NU de beste belegging

Wat is nu de beste belegging: fysiek GOUD of GOUDmijnaandelen

Wat is nu de beste belegging: fysiek GOUD of GOUDmijnaandelen

Vele vragen zich af wat de beste investering is: fysiek GOUD of GOUDmijnaandelen. Van GOUDmijnaandelen wordt gezegd dat ze met een hefboom werken ten opzichte van GOUD. Als de GOUDprijs stijgt, moeten de mijnaandelen sterker stijgen en visa versa. Maar deze hefboom werkt niet altijd gedurende een

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Flashcrash in GOUD volgens Goldprice?

Wie de GOUDprijs de afgelopen dagen heeft gevolgd op www.goldprice.org zag een merkwaardig patroon. Drie dagen op rij ging de GOUDprijs op het meest rustige tijdstip opeens met $20 per troy ounce omlaag, om vervolgens weer met $20 te stijgen. De daling vond steeds plaats in het half uur waarin de handel aan de New York Globex gesloten is en alleen Sydney nog open is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wethouder uit Montana wil met GOUD en zilver betaald worden

Het verzoek van wethouder Jerry O'Neil uit Montana om zijn salaris te laten betalen in GOUDen en zilveren munten is onlangs afgewezen. De man, afkomstig uit Columbia Falls, stuurde eerder deze maand een brief waarin hij zijn voorstel kracht bijzette. O'Neil is van mening dat de Amerikaanse dollar op instorten staat, gezien de ernst van de economische crisis en de hoogte van de staatsschuld.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Hayek, Keynes en de Farao waren niet zo dom

Niets wat de overheid onderneemt zal de financiële problemen van het land oplossen. De schulden en tekorten zijn te groot. Zelfs als de belastingontvangsten worden verdubbeld, zal de overheid nog steeds een tekort hebben.

Maar hun antwoord is en blijft, doorgaan met meer gelddrukken met als uiteindelijk gevolg inflatie en sluipend verlies van koopkracht voor de burgers, als ze minimaal geen GOUDen en zilveren munten hebben gespaard.

[...]

Lees verder op Solidor.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs